IEC Portal de publicacions > Revistes científiques


Referència: 40142
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Volum: 12 : núm. 1 (maig 2010)
Data d´edició: 2010
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 40 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Obra exhaurida [+]
Sumari  

Editorial

La Futura directiva d'aigües de consum humà, un pas endavant cap a la gestió preventiva del risc
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació. Redacció
Matèries:   Aigua potable - Dret i legislació - Unió Europea, Països de la

P. 2
Citació bibliogràfica Text completText complet

Articles

Àcid esteràric i salut cardiovascular
Basulto Marset, Julio ; Manera Bassols, Maria ; Baladia Rodríguez, Eduard
Matèries:   Àcids grassos saturats
Sistema cardiovascular - Malalties - Factors de risc
Mots clau: Àcid esteàric, àcids grassos, àcids grassos saturats, lípids sanguinis, risc cardiovascular.
Keywords: Stearic acid, fatty acids, saturated fatty acids, plasma lipid, cardiovascular risk.

P. 3-6
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Determinació de l'a_w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
Collell, Carles ; Comaposada, Josep
Matèries:   Espectroscòpia infraroja pròxima
Control de processos
Carn - Anàlisi
Mots clau: Espectroscòpia d’infraroig proper (NIR), activitat d’aigua (asub>ω), contingut d’aigua, sal (NaCl), carn, control de procés.
Keywords: Near infrared spectroscopy (NIR), water activity (aω), moisture, salt (NaCl), meat, process control.

P. 7-12
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
Barco Guijarro, M. Carmen
Matèries:   Aigües residuals - Depuració - Aspectes econòmics
Mots clau: Inversió, gestió, aigua, indústria alimentària.
Keywords: Investment, water, alimentary industry.

P. 13-19
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
Hajek, Beate ; Rollert, Britta ; Ringer, Linda
Matèries:   Cereals com a aliment
Cereals com a aliment - Anàlisi
Mots clau: Espelta, Kamut®, cereals antics, agregació del gluten, detecció de càrrega de partícules.
Keywords: Einkorn, emmer, spelt, Kamut®, ancient cereals, gluten aggregation, particle charge detection.

P. 20-26
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
Bauer, Friedrich ; Honikel, Karl-Otto
Matèries:   Carn - Composició
Mots clau: Composició de la carn, preparats de carn, cuits, salats, nutrients.
Keywords: Composition of meat, meat preparations, cooked, salty, nutrients.

P. 27-34
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Entrevista


Museus

Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
Matèries:   Laboratoris agrícoles

P. 37-38
Citació bibliogràfica Text completText complet

Guies

Visualplats : guia per a l'alimentació equilibrada
Obiols i Salvat, Josep
Matèries:   Dieta - Ressenyes de llibres

P. 39-40
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.