IEC Portal de publicacions > Revistes científiques


Referència: 56183
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Enllaç: ISSUU
Volum: 15 : 2015
Data d´edició: 2016 []
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 103 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Obra exhaurida [+]
Sumari  

Editorial


Articles


Valor nutritiu i biofuncional d'un producte mediterrani: la beguda d'ametlla, comparada amb la beguda de soia
Toro Funes, Natalia
Matèries:   Llet de soia
Llet d'ametlla

P. 63-79
Citació bibliogràfica Text completText complet

Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d'alt risc cardiovascular
Díaz López, Andrés
Matèries:   Productes lactis - Consum - Estadístiques
Diabetis - Tractament
Sistema cardiovascular - Malalties - Factors de risc

P. 80-93
Citació bibliogràfica Text completText complet

Discurs d'agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
Mans i Teixidó, Claudi
Matèries:   Químics
Mans i Teixidó, Claudi - Homenatges

P. 94-98
Citació bibliogràfica Text completText complet

Altres

Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Mariné i Font, Abel
Matèries:   Mariné i Font, Abel - Homenatges
Divulgació científica

P. 99-102
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.