Portal de publicacions
> Catāleg
Catāleg
Colˇleccions bibliogrāfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Referència:
17442
Ajuda
Butlletí ACCA
Associaciķ Catalana de Cičncies de l'Alimentaciķ
Presentació | Normes de presentació d'originals
Volum:
6 (febrer de 2006)
Data d´edició:
2006
Descripció física:
8 p. : taules, grāf. ; 30 cm
Editorial:
IEC
Altres números:
8 (marį de 2007)
7 (novembre de 2006)
(PDF) 6 (febrer de 2006)
5 (octubre de 2005)
4 (juliol de 2005)
3 (desembre de 2004)
2 (juny de 2004)
1 (gener de 2004)
Obra exhaurida
[+]
Sumari
Editorial
La Qualitat dels professionals
Institut d'Estudis Catalans. Associaciķ Catalana de Cičncies de l'Alimentaciķ. Junta Directiva
Matèries:
Aliments - Investigaciķ
Aliments - Indústria i comerį - Investigaciķ - Catalunya
P. 1
Citació bibliogràfica
Text complet
Comunicaciķ
Cičncia i tecnologia dels aliments al comenįament del segle XXI : 14 de desembre de 2005
Obiols i Salvat, Josep
Matèries:
Envasos d'aliments
Pinsos
Aliments - Conservaciķ
Aliments funcionals
Aqüicultura
Consumidors - Conducta
Virus
Immigrants - Catalunya - Alimentaciķ
Alimentaciķ - Terminologia
P. 2-6
Citació bibliogràfica
Text complet
Assemblea General ordināria 2005 de l'ACCA : celebrada el 14 de desembre de 2005
Matèries:
Associaciķ Catalana de Cičncies de l'Alimentaciķ - Activitats
P. 6-8
Citació bibliogràfica
Text complet
Diālegs dins de l'ACCA
Institut d'Estudis Catalans. Associaciķ Catalana de Cičncies de l'Alimentaciķ. Junta Directiva
Matèries:
Associaciķ Catalana de Cičncies de l'Alimentaciķ
P. 8
Citació bibliogràfica
Text complet
Consultes i
suggeriments
Informaciķ per
als distribuīdors
Dades de l´usuari/āria
Adreįa electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/āria