Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 69462
Volum: 21 : 2022
Data d´edició: 2022
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 80 p. : il·l. ; 28 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
Editorial
Articles
Sostenibilitat pesquera i salut humana
Minuto, Stefania
;
Izquierdo, Àngel
;
Lloret Fortuny, Elsa
;
Bou Novensà, Ricard
;
Biton-Porsmoguer, Sebastián
;
Alcaide, Manuel
;
Carreño, Arnau
;
Demestre Alted, Montserrat
;
García de Vinuesa, Alfredo
;
San Molina, Joan
;
Gómez, Sílvia
;
Lloret, Josep
Mots clau: pesca sostenible, salut humana, seguretat alimentaria, omega-3, dieta mediterrània, ecosistemes marins.
Keywords: sustainable fishing, human health, food security, omega-3, Mediterranean diet, marine ecosystems.
Influència del canvi climàtic en la seguretat dels aliments. Un problema real
Rodríguez Jerez, José Juan
Mots clau: canvi climàtic, seguretat alimentària,
patògens alimentaris, virus, micotoxines, paràsits.
Keywords: climate change, food safety, food pathogens,
viruses, mycotoxins, parasites.
Carns vermelles i salut
Rivero i Urgell, Montserrat
;
Vidal Garcia, Eulàlia
Mots clau: carns vermelles, salut, sostenibilitat,
canvi climàtic, alimentació.
Keywords: red meats, health, sustainability, climate
change, foods.
El menú pel canvi
Celorio Sardà, Ricard
;
Montoliu Boneu, Júlia
Mots clau: sostenibilitat, salut planetària, noves generacions, emprenedoria.
Keywords: sustainability, planetary health, new generations, entrepreneurship.
Dones científiques
Rivero i Urgell, Montserrat
Mots clau: dones, alimentació, científiques catalanes, ACCA.
Keywords: women, food, Catalan women scientists, ACCA.
Cinquanta anys de Mercabarna, cinquanta anys de canvis
Ros i Sagués, Joaquim
Mots clau: oferta, concentració, demanda, canvis, producte, origen.
Keywords: supply, concentration, demand, change, products, origins.
Sabies que...
La recerca biomèdica amb models animals ajuda a reduir el risc d'obesitat infantil
Tibau Font, Joan
La Comissió Europea ha obert una consulta pública sobre l'ús de nitrits i nitrats com a additius alimentaris
Vargas Olmo, Joan G.
[Altres]
Notícies i activitats destacades