IEC Portal de publicacions r


Referència: 13959
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Volum: Núm. 8 : novembre 2005
Data d´edició: 2005
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 54 p. : il·l. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial


Ciència

Oligosacàrids funcionals per síntesi enzimàtica. Nous enzims per a noves aplicacions
Planas, Antoni ; Faijes Simona, Magda
Matèries:   Glucòsids
Enzims
Hidrats de Carboni
Mots clau: Hidrats de carboni, síntesi enzimàtica, glicosidases, glicosintases.

P. 5-13
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Desenvolupament d'ingredients alimentaris a partir de sang d'escorxador: aplicació de les noves tecnologies
Parés, D. ; Fort, N. ; Carretero, Crisitina ; Saguer, E. ; Toldrà, M. ; Dàvila Ribo, Eduard
Matèries:   Aliments - Innovacions tecnològiques

P. 14-25
Citació bibliogràfica Text completText complet

Tecnologia

Aplicaciones de las ondas electromagnéticas en productos alimenticios
Del-Valle, V. ; Picouet, Pierre
Matèries:   Ones electromagnètiques

Palabras clave: Ondas electromagnéticas, tecnología alimentaria, microondas, radiofrecuencias.

P. 26-33
Citació bibliogràfica Abstract Resumen Text completText complet

Automatització industrial a les indústries
Ros Florenza, Joaquim
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç - Automatització
Mots clau: Automatització industrial, autòmat programable.

P. 34-38
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Extracció amb CO2 supercrític. I. Una alternativa als dissolvents per a l'obtenció d'extractes naturals dels aliments
Raventós Santamaria, Mercè ; Asensio, D. ; Calabuig Aracil, Juan José
Matèries:   Extracció - Aliments
Mots clau: Fluids supercrítics, extracció alimentària.

P. 39-43
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Entrevista

Josep Tarragó, president de l'IRTA
Matèries:   Tarragó, Josep - Entrevistes

P. 44-45
Citació bibliogràfica Text completText complet

Legislació

L'Etiquetatge d'al·lèrgens com una eina important perquè els consumidors puguin escollir amb seguretat
Hernández Granés, Rosa M.
Matèries:   Al·lèrgia - Aliments
Aliments - Etiquetatge
Mots clau: Etiquetatge, informació, al·lèrgies, al·lèrgens, reglamentació vigent, contaminació fortuïta.

P. 46-51
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Divulgació

Problemes d'internacionalització d'una empresa alimentària
Ventura Ferrero, Josep M.
Matèries:   Empresa
Globalització
Alimentació

P. 52-54
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.