IEC Portal de publicacions > Novetats editorials

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 1 (1 registres en total)

L'Avaluació sensorial de cereals i fonts de proteïna com a eina per a facilitat l'adaptació dels garrins al consum de pinso després del deslletament
-- Article --
 Autor/a: Solà-Oriol, David ; Roura, Eugeni ; Torrallardona, David
 Matèria:   Garrins - Alimentació
 Publicació: V Congrés de la ICEA [Recurs electrònic] : 1907-2007, cent anys d'agricultura catalana : Castelldefels, 4, 5 i 6 de juliol de 2007
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària