IEC Portal de publicacions > Botiga

Cerca ràpida
Títol Autor
Col·lecció Matèria
ISBN Any d'edició
Tipus de Publicació Criteri
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 3 (3 registres en total)

Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
-- Article --
 Autor/a: Canicio, Josep A.
 Matèria:   Aliments - Contaminació
Dioxines
Riscos per a la salut - Avaluació
Salmons
Aliments - Composició
Veure fitxa
Fitxa completa

Les Dioxines, mites i realitats
-- Article --
 Autor/a: Rivera Aranda, Josep
 Matèria:   Dioxines
Aliments - Contaminació
Veure fitxa
Fitxa completa

Química i medi ambient: Què són les dioxines?
-- Article --
 Autor/a: Jover i Comas, Èric
 Matèria:   Dioxines
Dioxines - Aspectes ambientals
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.