Portal de publicacions
> Botiga
Referència: 38942
|
|
Volum: 11 : núm. 2 (desembre 2009)
Data d´edició: 2009
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 48 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Tecnologia
Tractament anaerobi de residus de la indústria alimentària
Flotats i Ripoll, Xavier
; Fernández, Belén
Mots clau: Residus orgànics, aigua residual, digestió anaeròbia.
Keywords: Organic waste, wastewater, anaerobic digestion.
Utilització de la tomografia computeritzada com a nova tecnologia per a la indústria del pernil curat
Santos-Garcés, Eva
; Gou, Pere
; García-Gil, Núria
; Picouet, Pierre
; Fulladosa, Elena
Mots clau: Tomografia computeritzada, pernil curat, sal, distribució de sal.
Keywords: Computed tomography, dry-cured ham, salt, salt distribution.
Recerca
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments
Juan Godoy, Bibiana
Mots clau: Innovació, recerca, alimentació.
Keywords: Innovation, research, food.
Els Incentius fiscals i la certificació de l'R+D+i : una oportunitat en temps de crisi
Martí, Miquel
Mots clau: AIDIT, UPC, UPM, R+D+i, innovació, incentius fiscals, certificació, deduccions, bonificació Seguretat Social, informe motivat, MICINN, col·laboració universitat-empresa.
Fundacions
El Banc dels aliments, destí prioritari dels aliments no vendibles
Peix i Massip, Jordi
Mots clau: Banc dels aliments, reciclatge, control de qualitat.
Entrevista
Museus
Altres
Taula periòdica de les confitures
|
|
|
|