r
  
 
		
		
		
							
				
					
						
							
								
									
									
									
										
											
												Referència:  40142
											
												
										
 
									 
									
										
										 
								 
								
								
								
									
										
											Volum:  12 : núm. 1 (maig 2010)Data d´edició:  2010
											
											ISSN (format paper):  1137-7976 ISSN (format digital):  2013-987X       Descripció física:  40 p. : il·l. col. ; 30 cmEditorial:  IEC 								
								 
								
									
										
									 
								 
								
									
										
											Altres números: 
											(PDF) 23 : 2024 
(PDF) 22 : desembre 2023 
(PDF) 21 : 2022 
(PDF) 20 : 2021 
(PDF) 19 : 2020 
(PDF) 18 : 2019 
(PDF) 17 : 2018 
(PDF) 16 : 2016 
(PDF) 15 : 2015 
(PDF) 14 : Número 2 (2014) 
(PDF) 14 : núm. 1 (2014) 
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011) 
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011) 
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010) 
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010) 
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009) 
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009) 
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008 
(PDF) Núm. 12 : maig 2008 
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007 
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006 
(PDF) Núm. 9 : maig 2006 
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005 
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005 
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002 
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000 
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999 
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999 
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998 
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997 
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996  								
								 
							
						 
					 
					
						
							 
					 
					
						
							
								
									 
																						
									  
									 
										  
									 
										
										
										
										
										
													Editorial 
												
											
											
															
												
											
											
														Articles 
											
																										
														Àcid esteràric i salut cardiovascular
														
														
														
														
														
															
															Basulto Marset, Julio  
															
															 ; 
 Manera Bassols, Maria  
															
															 ; 
 Baladia Rodríguez, Eduard  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Àcid esteàric, àcids grassos, àcids grassos  saturats, lípids sanguinis, risc cardiovascular.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Stearic acid, fatty acids, saturated fatty acids, plasma lipid, cardiovascular risk. 
														
														
														
														
														
														
														
														
														
																											
														Determinació de l'a_w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
														
														
														
														
														
															
															Collell, Carles  
															
															 ; 
 Comaposada, Josep  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Espectroscòpia d’infraroig proper (NIR), activitat d’aigua (asub>ω), 
contingut d’aigua, sal (NaCl), carn, control de procés.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Near infrared spectroscopy (NIR), water activity (a
ω ), moisture, salt (NaCl), meat, process control.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
																											
														Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
														
														
														
														
														
															
															Barco Guijarro, M. Carmen  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Inversió, gestió, aigua, indústria alimentària.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Investment, water, alimentary industry.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
																											
														Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
														
														
														
														
														
															
															Hajek, Beate  
															
															 ; 
 Rollert, Britta  
															
															 ; 
 Ringer, Linda  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Espelta, Kamut®, cereals antics, agregació del gluten, detecció de càrrega de partícules.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Einkorn, emmer, spelt, Kamut®, ancient cereals, gluten aggregation, particle charge detection.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
																											
														Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
														
														
														
														
														
															
															Bauer, Friedrich  
															
															 ; 
 Honikel, Karl-Otto  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Composició de la carn, preparats de carn, cuits, salats, nutrients.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Composition of meat, meat preparations, cooked, salty, nutrients.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
													Entrevista 
											
															
												
											
											
														Museus 
											
																										
														Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
														
														
														
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
													Guies