Portal de publicacions
cataleg⊂ModuleName=
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Referència:
17442
Ajuda
Butlletí ACCA
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Presentació | Normes de presentació d'originals
Volum:
6 (febrer de 2006)
Data d´edició:
2006
Descripció física:
8 p. : taules, gràf. ; 30 cm
Editorial:
IEC
Altres números:
8 (març de 2007)
7 (novembre de 2006)
(PDF) 6 (febrer de 2006)
5 (octubre de 2005)
4 (juliol de 2005)
3 (desembre de 2004)
2 (juny de 2004)
1 (gener de 2004)
Obra exhaurida
[+]
Sumari
Editorial
La Qualitat dels professionals
Institut d'Estudis Catalans. Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació. Junta Directiva
Matèries:
Aliments - Investigació
Aliments - Indústria i comerç - Investigació - Catalunya
P. 1
Citació bibliogràfica
Text complet
Comunicació
Ciència i tecnologia dels aliments al començament del segle XXI : 14 de desembre de 2005
Obiols i Salvat, Josep
Matèries:
Envasos d'aliments
Pinsos
Aliments - Conservació
Aliments funcionals
Aqüicultura
Consumidors - Conducta
Virus
Immigrants - Catalunya - Alimentació
Alimentació - Terminologia
P. 2-6
Citació bibliogràfica
Text complet
Assemblea General ordinària 2005 de l'ACCA : celebrada el 14 de desembre de 2005
Matèries:
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Activitats
P. 6-8
Citació bibliogràfica
Text complet
Diàlegs dins de l'ACCA
Institut d'Estudis Catalans. Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació. Junta Directiva
Matèries:
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
P. 8
Citació bibliogràfica
Text complet
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària