> Botiga
  
 
		
		
		
							
				
					
						
							
								
									
									
									
										
											
												Referència:  43062
											
												
										
 
									 
									
										
										 
								 
								
								
								
									
										
											Volum:  12 : núm. 2 (desembre 2010)Data d´edició:  2010
											
											ISSN (format paper):  1137-7976 ISSN (format digital):  2013-987X       Descripció física:  56 p. : il·l. col. ; 30 cmEditorial:  IEC 								
								 
								
									
										
									 
								 
								
									
										
											Altres números: 
											(PDF) 23 : 2024 
(PDF) 22 : desembre 2023 
(PDF) 21 : 2022 
(PDF) 20 : 2021 
(PDF) 19 : 2020 
(PDF) 18 : 2019 
(PDF) 17 : 2018 
(PDF) 16 : 2016 
(PDF) 15 : 2015 
(PDF) 14 : Número 2 (2014) 
(PDF) 14 : núm. 1 (2014) 
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011) 
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011) 
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010) 
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010) 
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009) 
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008 
(PDF) Núm. 12 : maig 2008 
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006 
(PDF) Núm. 9 : maig 2006 
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005 
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005 
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002 
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000 
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999 
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999 
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998 
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997 
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996  								
								 
							
						 
					 
					
						
							 
					 
					
						
							
								
									 
																						
									  
									 
										  
									 
										
										
										
										
										
													Editorial 
												
											
											
															
												
											
											
														Articles 
											
																										
														Criteris actuals que defineixen la qualitat de l'aigua de consum humà en els seus diferents usos
														
														
														
														
														
															
															Pastor, M. Cinta  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Aigua de consumhumà,OMS, directiva europea, APPCC.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Drinking water, WHO, European Directive, HACCP.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
															
																DOI:  
																	10.2436/20.2005.01.40
															 
														 
														
														
														
														
														
														 
														
																												
														 
														
														
														
														
														
																											
														Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil = Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
														
														
														
														
														
															
															Miranda Alonso, Gonzalo  
															
															 ; 
 Berna Prats, Àngel  
															
															 ; 
 Mulet Pons, Antonio  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Aliments deshidratats, emmagatzemament, SO
2 , humitat, textura.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Dried foods, storage, SO
2 , moisture content, texture.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
															
																DOI:  
																	10.2436/20.2505.01.41
															 
														 
														
														
														
														
														
														 
														
																												
														 
														
														
														
														
														
																											
														Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
														
														
														
														
														
															
															Vidal Zaragoza, Anna  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Buit, peix, pressió, atmosfera modificada, temperatura controlada.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Vacuum, fish, pressure, modified atmosphere, controlled temperature.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
															
																DOI:  
																	10.2436/20.2505.01.43
															 
														 
														
														
														
														
														
														 
														
																												
														 
														
														
														
														
														
																											
														Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
														
														
														
														
														
															
															Segura, Ramon  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau:  Àcids grassos, agregació plaquetària, trombosi.
														
														
														
														
														
														
Keywords:  Fatty acids, platelet agregation, thrombosis.
														
														
														
														
														
														
														
														
														
															
																DOI:  
																	10.2436/20.2505.01.44
															 
														 
														
														
														
														
														
														 
														
																												
														 
														
														
														
														
														
																											
														Escriptura de les magnitud i de les seves unitats
														
														
														
														
														
															
															Bulbena Ortiz, Xavier  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
															
																DOI:  
																	10.2436/20.2505.01.45
															 
														 
														
														
														
														
														
														 
														
																												
														 
														
														
														
														
														
																											
														Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
														
														
														
														
														
															
															Espeitx, Elena  
															
															 ; 
 Càceres, Juanjo  
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
														
															
																DOI:  
																	10.2436/20.2505.01.46
															 
														 
														
														
														
														
														
														 
														
																												
														 
														
														
														
														
														
													Entrevista 
											
															
												
											
											
														Museus 
											
																										
														VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya