Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 43062
Volum: 12 : núm. 2 (desembre 2010)
Data d´edició: 2010
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 56 p. : ilˇl. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
Editorial
Articles
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l'aigua de consum humā en els seus diferents usos
Pastor, M. Cinta
Mots clau: Aigua de consumhumā,OMS, directiva europea, APPCC.
Keywords: Drinking water, WHO, European Directive, HACCP.
DOI:
10.2436/20.2005.01.40
P. 3-12
Fruita deshidratada i envasada: influčncia del procés i de les condicions de conservaciķ sobre la seua vida útil = Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Miranda Alonso, Gonzalo
;
Berna Prats, Āngel
;
Mulet Pons, Antonio
Mots clau: Aliments deshidratats, emmagatzemament, SO
2 , humitat, textura.
Keywords: Dried foods, storage, SO
2 , moisture content, texture.
DOI:
10.2436/20.2505.01.41
P. 13-17
Cuina al buit aplicada a la cocciķ dels peixos
Vidal Zaragoza, Anna
Mots clau: Buit, peix, pressiķ, atmosfera modificada, temperatura controlada.
Keywords: Vacuum, fish, pressure, modified atmosphere, controlled temperature.
DOI:
10.2436/20.2505.01.43
P. 23-30
Ācids grassos omega-3: els ācids grassos perduts i ara retrobats?
Segura, Ramon
Mots clau: Ācids grassos, agregaciķ plaquetāria, trombosi.
Keywords: Fatty acids, platelet agregation, thrombosis.
DOI:
10.2436/20.2505.01.44
P. 31-38
Escriptura de les magnitud i de les seves unitats
Bulbena Ortiz, Xavier
DOI:
10.2436/20.2505.01.45
P. 39-46
Percepciķ i anālisi de la seguretat alimentāria en persones immigrades a Catalunya
Espeitx, Elena
;
Cāceres, Juanjo
DOI:
10.2436/20.2505.01.46
P. 47-51
Entrevista
Museus
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya