IEC Portal de publicacions > Novetats editorials


Referència: 43062
TECA : tecnologia i cičncia dels aliments




Volum: 12 : núm. 2 (desembre 2010)
Data d´edició: 2010
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 56 p. : ilˇl. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial


Articles

Criteris actuals que defineixen la qualitat de l'aigua de consum humā en els seus diferents usos
Pastor, M. Cinta
Matèries:   Aigua potable - Qualitat
Aigua potable - Qualitat - Dret i legislaciķ
Mots clau: Aigua de consumhumā,OMS, directiva europea, APPCC.
Keywords: Drinking water, WHO, European Directive, HACCP.

DOI: 10.2436/20.2005.01.40

P. 3-12
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Fruita deshidratada i envasada: influčncia del procés i de les condicions de conservaciķ sobre la seua vida útil = Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Miranda Alonso, Gonzalo ; Berna Prats, Āngel ; Mulet Pons, Antonio
Matèries:   Fruita - Conservaciķ
Aliments deshidratats
Mots clau: Aliments deshidratats, emmagatzemament, SO2, humitat, textura.
Keywords: Dried foods, storage, SO2, moisture content, texture.

DOI: 10.2436/20.2505.01.41

P. 13-17
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet


Cuina al buit aplicada a la cocciķ dels peixos
Vidal Zaragoza, Anna
Matèries:   Peix - Embalatge
Peix - Conservaciķ
Mots clau: Buit, peix, pressiķ, atmosfera modificada, temperatura controlada.
Keywords: Vacuum, fish, pressure, modified atmosphere, controlled temperature.

DOI: 10.2436/20.2505.01.43

P. 23-30
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Ācids grassos omega-3: els ācids grassos perduts i ara retrobats?
Segura, Ramon
Matèries:   Ācids grassos omega 3
Mots clau: Ācids grassos, agregaciķ plaquetāria, trombosi.
Keywords: Fatty acids, platelet agregation, thrombosis.

DOI: 10.2436/20.2505.01.44

P. 31-38
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Escriptura de les magnitud i de les seves unitats
Bulbena Ortiz, Xavier
Matèries:   Sistema mčtric
Unitats de mesura

DOI: 10.2436/20.2505.01.45

P. 39-46
Citació bibliogràfica Text completText complet

Percepciķ i anālisi de la seguretat alimentāria en persones immigrades a Catalunya
Espeitx, Elena ; Cāceres, Juanjo
Matèries:   Aliments - Catalunya - Mesures de seguretat
Immigrants - Alimentaciķ - Catalunya

DOI: 10.2436/20.2505.01.46

P. 47-51
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Entrevista


Museus

VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

P. 55-56
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/āria