IEC Portal de publicacions cataleg������������������������������������������ModuleName=

Referència: 40682


Autor: Viader i Guixá, Ramon

Vi, cos i cervell

Data d'edició: 2011
Descripció física: 249 p. : il·l. ; 24 cm
Entitats: Institut d'Estudis Catalans. Secció de Ciències i Tecnologia
Institut d'Estudis Catalans. Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
ISBN: 978-84-9965-060-9
Col·lecció: Monografies de les Seccions de Ciències ; 21
Editorial: IEC


Resum

Llibre innovador sobre el coneixement i l’aplicació de l’anàlisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adreçat a professionals del sector i a aficionats al vi. L’anàlisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnològica dels aliments i per a avaluar les preferències dels consumidors. Aquest llibre és innovador tant per l’alt nivell científic com per l’enfocament que presenta. Per primera vegada, es descriu com l’ambient del tastador, la seva pròpia fisiologia i les condicions de salut en què es troba poden afectar els resultats de les anàlisis. Partint d’una àmplia experiència, l’autor ens ofereix una metodologia simple però rigorosa que satisfà molts tipus de lectors: professionals i aficionats trobaran les pautes adequades per a l’ús adequat d’aquesta pràctica analítica.


Afegir a la cistella
  25,00 €  
 

Dades de l´usuari/ària