Portal de publicacions
botiga⊂ModuleName=
Referència: 53883
|
|
Volum: 17 : La varietat torbato, malvasia del Rosselló, trobat
Data d´edició: 2014
ISSN (format paper): 1135-2108
ISSN (format digital): 2013-9772
Descripció física: 63 p. : il·l. ; 23 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
El Trobat, torbato o malvasia del Rosselló, visió històrica als territoris de parla catalana
Puiggròs i Jové, Josep Maria
Palabras clave: trobat, torbato, malvasía del Rosellón, Alguer, historia.
La Viticoltura in Sardegna: cenni storici ed evoluzione attuale
Peretto, Renzo
Mots clau: Sardenya, nurag, fil·loxera, DOC Alghero, torbato.
Palabras clave: Cerdeña, nuraga, filoxera, DOC Alghero, torbato.
Il Torbato in Sardegna
Biscaro, Stefano
Mots clau: torbato, Alguer, Sella & Mosca.
Palabras clave: torbato, Alguer, Sella & Mosca.
Il Torbato e la sua vinificazione in Sardegna
Pinna, Giovanni
Mots clau: torbato, Alguer, vinificació, maduració tardana, Sella & Mosca.
Palabras clave: torbato, Alguer, vinificación, maduración tardía, Sella & Mosca.
Alguns apunts sobre la malvasia al Rosselló
Planes, Llorenç
Mots clau: tourbat, malvasia del Rosselló, vi dolç natural.
Palabras clave: tourbat, malvasía del Rosellón, vino dulce natural.
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat del trobat
Domingo i Gustems, Carme
; Giralt i Vidal, Lluís
; Puig i Pujol, Anna
Mots clau: trobat, tourbat, patrimoni vitícola, marcador molecular, descriptor ampelogràfic.
Palabras clave: trobat, tourbat, patrimonio vitícola, marcador molecular, descriptor ampelográfico.
|
|
|
|