Portal de publicacions
> Botiga
Referència: 55382
Volum: 18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
Data d´edició: 2015
ISSN (format paper): 1135-2108
ISSN (format digital): 2013-9772
Descripció física: 86 p. : il·l. col. ; 23 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : Intervencions i usos actuals a la masia
(PDF) 20 : La varietat carinyena
(PDF) 19 : La varietat garnatxa negra
(PDF) 18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
(PDF) 17 : La varietat torbato, malvasia del Rosselló, trobat
(PDF) 16 : Innovacions en l'agricultura catalana en els darrers cent anys
(PDF) 15 : La varietat garnatxa blanca
(PDF) 14 : La varietat sumoll
(PDF) 13 : Les varietats manto negro, moll i callet
(PDF) 11 : La varietat trepat
(PDF) 10: Malvasia de Sitges
(PDF) 8: Les noves tecnologies en l'àmbit agrari
(PDF) 6: Enemics naturals de plagues en diferents cultius a Catalunya
(PDF) 5: Problemes moderns en l'ús del sòls : nitrats
(PDF) 4: La Catalunya agrària en l'hortizó del 2001
(PDF) 3: Els incendis forestals
(PDF) 2: El sector de carn de vaquí
(PDF) 1: Producció d'arbres i arbusts ornamentals a Catalunya. Producció, disponibilitat i aplicació de l'arbre autòcton
Algunes referències històriques de la varietat garnatxa a l'Empordà
Blanch i Dalmau, Josep
Mots clau: garnatxa, referències històriques, Empordà.
Palabras clave: garnacha, referencias históricas, Empordà.
DOI:
10.2436/20.1503.02.69
P. 9-18
Llegenda i veritats d'Arnau de Vilanova sobre el vi dolç natural
Puiggròs i Jové, Josep Maria
Mots clau: història, Arnau de Vilanova, vi dolç natural, aiguardent.
Palabras clave: historia, Arnau de Vilanova, vino dulce natural, aguardiente.
DOI:
10.2436/20.1503.02.70
P. 19-30
Peculiaritats del terrer de l'Empordà
Serra Pumarola, Simó
Mots clau: terrer, Empordà.
Palabras clave: terroir, Empordà.
DOI:
10.2436/20.1503.02.71
P. 31-44
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat garnatxa roja
Giralt i Vidal, Lluís
;
Puig, Anna
;
Domingo i Gustems, Carme
Mots clau: garnatxa roja, ampelografia, varietat, Vitis vinifera.
Palabras clave: garnacha roja, ampelografía, variedad, Vitis vinifera.
DOI:
10.2436/20.1503.02.72
P. 45-55
Taula rodona: una visió del lledoner roig des de l'experiència a l'Empordà
DOI:
10.2436/20.1503.02.73
P. 57-59
Le Grenache gris dans le vignoble du Roussillon= La garnatxa grisa en el vinyar del Rosselló
Torrès, Pierre
Mots clau: garnatxa grisa, vins dolços naturals, vins blancs d’alta expressió.
Palabras clave: garnacha gris, vinos dulces naturales, vinos blancos de alta expresión.
DOI:
10.2436/20.1503.02.75
P. 61-70
Fitxes de vinificació i anàlisi química dels vins de garnatxa roja/grisa
DOI:
10.2436/20.1503.02.76
P. 71-86