Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 55382
Volum: 18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
Data d´edició: 2015
ISSN (format paper): 1135-2108
ISSN (format digital): 2013-9772
Descripció física: 86 p. : il·l. col. ; 23 cm
Editorial: IEC
Altres números:
Algunes referències històriques de la varietat garnatxa a l'Empordà
Blanch i Dalmau, Josep
Mots clau: garnatxa, referències històriques, Empordà.
Palabras clave: garnacha, referencias históricas, Empordà.
DOI:
10.2436/20.1503.02.69
P. 9-18
Llegenda i veritats d'Arnau de Vilanova sobre el vi dolç natural
Puiggròs i Jové, Josep Maria
Mots clau: història, Arnau de Vilanova, vi dolç natural, aiguardent.
Palabras clave: historia, Arnau de Vilanova, vino dulce natural, aguardiente.
DOI:
10.2436/20.1503.02.70
P. 19-30
Peculiaritats del terrer de l'Empordà
Serra Pumarola, Simó
Mots clau: terrer, Empordà.
Palabras clave: terroir, Empordà.
DOI:
10.2436/20.1503.02.71
P. 31-44
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat garnatxa roja
Giralt i Vidal, Lluís
;
Puig, Anna
;
Domingo i Gustems, Carme
Mots clau: garnatxa roja, ampelografia, varietat, Vitis vinifera.
Palabras clave: garnacha roja, ampelografía, variedad, Vitis vinifera.
DOI:
10.2436/20.1503.02.72
P. 45-55
Taula rodona: una visió del lledoner roig des de l'experiència a l'Empordà
DOI:
10.2436/20.1503.02.73
P. 57-59
Le Grenache gris dans le vignoble du Roussillon= La garnatxa grisa en el vinyar del Rosselló
Torrès, Pierre
Mots clau: garnatxa grisa, vins dolços naturals, vins blancs d’alta expressió.
Palabras clave: garnacha gris, vinos dulces naturales, vinos blancos de alta expresión.
DOI:
10.2436/20.1503.02.75
P. 61-70
Fitxes de vinificació i anàlisi química dels vins de garnatxa roja/grisa
DOI:
10.2436/20.1503.02.76
P. 71-86