IEC Portal de publicacions


Referència: 56183
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Enllaç: ISSUU

Volum: 15 : 2015
Data d´edició: 2016 []
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 103 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial


Articles

El Calendari pastisser català: continuïtats i canvis
Manzanares Mileo, Marta
Matèries:   Pastisseria - Catalunya - Calendaris
Pastissers - Catalunya - Història
Pastissos - Catalunya

DOI: 10.2436/20.2005.01.64

P. 3-62
Citació bibliogràfica Text completText complet

Valor nutritiu i biofuncional d'un producte mediterrani: la beguda d'ametlla, comparada amb la beguda de soia
Toro Funes, Natalia
Matèries:   Llet de soia
Llet d'ametlla

DOI: 10.2436/20.2005.01.65

P. 63-79
Citació bibliogràfica Text completText complet

Consum de productes làctics i risc de diabetis tipus 2 en una població mediterrània d'alt risc cardiovascular
Díaz López, Andrés
Matèries:   Productes lactis - Consum - Estadístiques
Diabetis - Tractament
Sistema cardiovascular - Malalties - Factors de risc

DOI: 10.2436/20.2005.01.66

P. 80-93
Citació bibliogràfica Text completText complet

Discurs d'agraïment per la II Distinció del Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona
Mans i Teixidó, Claudi
Matèries:   Químics
Mans i Teixidó, Claudi - Homenatges

DOI: 10.2436/20.2005.01.67

P. 94-98
Citació bibliogràfica Text completText complet

Altres

Distinció per les activitats de divulgació científica i humanística
Mariné i Font, Abel
Matèries:   Mariné i Font, Abel - Homenatges
Divulgació científica

DOI: 10.2436/20.2005.01.68

P. 99-102
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària