|
|
Articles
L'enginyeria genòmica, l'última revolució en la millora genètica de les plantes cultivades
Casacuberta, Josep M.
; Nogué, Fabien
Mots clau: millora genètica, plantes cultivades, CRISPR/Cas9, regulació.
Keywords: plant breeding, crops, CRISPR/Cas9, regulation.
Palabras clave: mejora genética, plantas cultivadas, CRISPR/Cas9, regulación.
La gestió i el tractament de les dejeccions ramaderes: un exemple de trajectòria en recerca orientada
Flotats i Ripoll, Xavier
Mots clau: dejeccions ramaderes, plans de gestió, digestió anaeròbia, codigestió anaeròbia, nutrients, recuperació.
Keywords: manure, nutrients management plan, anaerobic digestion, anaerobic co-digestion, nutrients, recovery.
Palabras clave: deyecciones ganaderas, planes de gestión, digestión anaerobia, codigestión anaerobia, nutrientes, recuperación.
D'Alella a Austràlia i dels antípodes a Llançà: Josep Ferrer i Guàrdia, un cultivador de clavells català
Compte i Barceló, M. Mercè
Mots clau: Josep Ferrer i Guàrdia, cultiu de clavells, Austràlia, Alella, Llançà, Mas Germinal, floricultura, Lleó Tolstoi.
Keywords: Josep Ferrer i Guàrdia, dianthus culture, Australia, Alella, Llançà, Mas Germinal, floriculture, Leo Tolstoy.
Palabras clave: Josep Ferrer i Guàrdia, cultivo de claveles, Australia, Alella, Llançà, Mas Germinal, floricultura, León Tolstoy.
Agrofòrum
Xilella fastidiosa, avís fitosanitari d'una nova malaltia a Europa per a les oliveres i la planta ornamental
Pujadas i Rúbies, Isabel
; Plaza, Trinidad
Mots clau: Xylella fastidiosa, pauca, fastidiosa, Itàlia, Còrsega, Costa Blava.
Keywords: Xylella fastidiosa, pauca, fastidiosa, Italy, Corsica, Côte d’Azur.
Palabras clave: Xylella fastidiosa, pauca, fastidiosa, Italia, Córcega, Costa Azul.
Qualimac: vint anys vetllant per la qualitat de les primeres matèries per l'alimentació animal
Forés Piquer, Jordi
Mots clau: control, qualitat, seguretat alimentària, primeres matèries, pinsos, servei sectorial.
Keywords: control, quality, food safety, raw materials, feed, sector service.
Palabras clave: control, calidad, seguridad alimentaria, materias primas, piensos, servicio sectorial.
|
|