Portal de publicacions
cataleg������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������ModuleName=
Referència: 60862
Volum: 16 : 2016
Data d´edició: 2018 []
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 48 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Articles
Evolució dels aparells i utensilis aplicats a la cuina occidental
Castells Esqué, Pere
Mots clau: Aparells, utensilis, tecnologia, ciència, cuina
Keywords: Appliances, utensils, technology, science, cooking.
La fàbrica de Pastes Sanmartí. Fideuers des de 1700
Bayó Soler, Conxa
Mots clau: Caldes de Montbui, Pastes Sanmartí, fideus, blat dur, aigua termal.
Keywords: Caldes de Montbui, Pastes Sanmartí, noodles, durum wheat, thermal
water.
Elements del patrimoni industrial de les empreses agroalimentàries catalanes: noves icones, usos i elements d'estudi per a la gestió cultural
Masdeu Lalanza, Anna
Mots clau: Patrimoni industrial, empreses agroalimentàries, elements
patrimonials, valorització.
Keywords: Industrial heritage, food companies, heritage elements, enhancement
Estratègies productives i comercials d'una fàbrica d'embotits i conserves càrnies d'Olot, 1926-1996: Monvervi SA
Gutiérrez Medina, M. Lluïsa
Mots clau: Indústria conservera, història segle xx, història industrial regional.
Keywords: Preserves industry, history of the 20th century, regional industrial history.
El patrimoni del proveïment alimentari de Barcelona. El projecte del Museu d'Història de Barcelona i l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona
Renom i Pulit, Mercè
Mots clau: Aliments, abastament, municipis, Govern i Administració de
Barcelona, patrimoni històric, Museu d’Història de Barcelona, Arxiu Històric de la
Ciutat de Barcelona.
Keywords: Food supply, local governments, local government (Barcelona), historical
heritage, Museum of the History of Barcelona, Historical Archive of the City of
Barcelona.
La indústria alimentària a l'Eixample de Barcelona, 1868-1970: la indústria sucrera i la de pastes de sopa
Tatjer i Mir, Mercè
Mots clau: Sucre, sopa, fideus, indústria, Barcelona.
Keywords: Sugar, soup, noodles, industry, Barcelona.