Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 62003
Volum: 17 : 2018
Data d´edició: 2019 []
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 63 p. : il·l. ; 28 cm
Editorial: IEC
Altres números:
Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya
Comas Basté, Oriol
;
Latorre Moratallada, Mariluz
;
Castell Garralda, Victňria
;
Vidal Carou, M. Carmen
Mots clau: declaracions de salut, aliments,
etiquetatge, informació al consumidor.
Keywords: health claims, food, foodstuffs, labelling,
consumer information.
DOI:
10.2436/20.2005.01.075
P. 4-19
La malaltia celíaca posada al dia
Colomer Rivero, Gemma
;
Martín Martínez, Benjamin
Mots clau: celiaquia, gluten, atrňfi a intestinal,
qualitat de vida, disbiosi, prevenció.
Keywords: celiac disease, gluten, intestinal atrophy,
quality of life, dysbiosis, prevention
DOI:
10.2436/20.2005.01.076
P. 20-29
Premis ACCA 2017: David Bars-Cortina: Els compostos fenňlics de l'oliva com agents antioxidants i la seva acumulació en teixit muscular i hepŕtic
Premis ACCA 2017: Oriol Comas-Basté: Valoració de les declaracions de salut en l'etiquetatge d'aliments comercialitzats a Catalunya
Premis SEŃ 2018: Ujue Fresán: Premi ACCA a la millor comunicació oral
Premis SEŃ 2018: Viviana Sandoval Sandoval: Premi ACCA a la millor comunicació en format pňster
La cičncia vista pels nens: Programa EXPER(i)ČNCE: escoles i científics: Apadrinament de l'escola Torrent de Can Carabassa
Rivero i Urgell, Montserrat
DOI:
10.2436/20.2005.01.079
P. 43-51