|
|
Agrofòrum
1r Congrés sobre agricultura, alimentació i medi ambient: la indústria agroalimentària a Catalunya 2004
Gomar i Jiménez, Isabel
Mots clau: indústria agroalimentària, estructura sectorial, comerç exterior, consum, inversió.
Palabras clave: industria agroalimentaria, estructura sectorial, comercio exterior, consumo, inversión.
Altres
Estratègies financeres de la indústria agroalimentària a Catalunya
Barco Guijarro, M. Carmen
Mots clau: indústria alimentària, estratègia, finançament.
Keywords: agrifood industry, strategy, financing.
Palabras clave: industria alimentaria, estrategia, financiación.
Publicacions sobre farratges i pastures a Catalunya (1800-2004)
Manent, Josep
; Lloveras, Jaume
; Fanlo, Rosario
; Chocarro, Cristina
; Sebastià, Maria Teresa
Mots clau: bibliografia, publicacions, alfals, cereal d’hivern, colza, trepadella, blat de moro, naps, sorgo, raigràs, remolatxa, veça.
Keywords: bibliography, publications, alfalfa, winter cereal, rape, esparceta, maize, turnips, sorghum, raygras, beet, veza, meadows.
Palabras clave: bibliografía, publicaciones, alfalfa, cereal de invierno, colza, esparceta, maíz, nabo, sorgo, raygrás, remolacha, veza, pradera
Agrofòrum
Perspectives de futur del sector agrari
Peix i Massip, Jordi
Mots clau: alimentació, estructura, agricultura, desenvolupament, competitivitat.
El Debat dels transgènics a Europa o com la pagesia europea busca alternatives: situació històrica d'un fenomen recurrent
Sánchez, Esther
Mots clau: transgènic, cultiu modificat genèticament, agroecologia, agricultura alternativa, superproducció agrària.
Keywords: transgenics, genetically modified crops, agro-ecology, alternative agriculture, agricultural surplus.
Palabras clave: transgénico, cultivo modificado genéticamente, agroecología, agricultura alternativa, superproducción agraria.
Varietats tradicionals, obtenció de cultivars amb característiques organolèptiques superiors i agricultura en espais periurbans catalans
Casañas Artigas, Francesc
Mots clau: millora de la qualitat organolèptica vegetal, varietats tradicionals, variabilitat dels caràcters sensorials.
|
|