Portal de publicacions
novetats_editorials⊂ModuleName=
Referència: 71263
Volum: 22 : desembre 2023
Data d´edició: 2023
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 55 p. : il·l. ; 28 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Articles
Crisi climàtica i inseguretat alimentària al món
Reguant i Fosas, Francesc
Mots clau: crisi humanitària, canvi climàtic, inseguretat alimentària, medi ambient.
Keywords: humanitarian crisis, climate change, food
insecurity, environment.
En alimentació i salut, tot és massa complex per tenir explicacions senzilles
Savé Monserrat, Robert
Mots clau: alimentació, vitivinicultura, salut, canvi climàtic, sostenibilitat.
Keywords: : food, viticulture, oenology, health, climate
change, sustainability.
La lluita contra les notícies falses en el món de l'alimentació. Alimenta't amb ciència
Comas Basté, Oriol
L'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació participa en els darrers congressos internacionals sobre ciències de l'alimentació
Celorio i Sardà, Ricard
Sensors d'espectroscòpia d'infraroig proper per avaluar la frescor del peix i els cicles de congelació
Vergés i Basagaña, Clara
Incorporació d'estratègies visuals i sensorials a les dietes de textura modificada dels pacients majors de seixanta-cinc anys amb disfàgia a sòlids
Puiggròs Vega, Regina
L'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, protagonista del centenari d'Einstein a Barcelona (1923-2023)
Castells Esqué, Pere
Sabies que...
Models biomèdics per a l'estudi de la microbiota intestinal i l'estat d'ànim
Tibau Font, Joan
[Altres]