Portal de publicacions
|
Referència: 71463
|
|
Producció d'aliments i sostenibilitat : informe de l'Institut d'Estudis Catalans / Elaborat per la Secció de Ciències Biològiques ; Abel Mariné (cur.) ; Oriol Comas, Jordi Lleonart, Jordi Sala, Joan Tibau, M. Carmen Vidal, Lourdes Viladomiu (coord.) ; M. Clara de Moraes Prata Gaspar (red.)
Data d'edició: 2023
Descripció física: 212 p. : il·l. gràf. ; 24 cm
Entitats:
Institut d'Estudis Catalans. Secció de Ciències Biològiques
Viladomiu i Canela, Lourdes
ISBN: 978-84-9965-733-2
DOI: 10.2436/10.1500.16.1
Col·lecció: Informes de l'Institut ; 9
Editorial: IEC
|
|
|
|
|
|
Altres
Producció d'aliments i sostenibilitat : informe de l'Institut d'Estudis Catalans [Text complet]
Part 1
2. Del model agroindustrial modern cap a un sistema agroalimentari sostenible
3. Alternatives en debat al sistema alimentari global
4. La sostenibilitat en el context de la producció agroalimentària a la Unió Europea
5. La producció agroalimentària i la sostenibilitat a Catalunya
6. Sostenibilitat alimentària: tendències, pràctiques i percepcions
7. Referències bibliogràfiques
Part 2
Part 3
Part 4
|
|
|
|