Proposta d'estratčgies de recerca en nutriciķ personalitzada en estadis clau de l'envelliment reproductiu femení dirigides al benestar durant la postmenopausa
Puiggrōs Llavinés, Francesc
; Caimari Palou, Antoni
Mots clau: joves, alimentaciķ, catalans, Associaciķ Catalana de Cičncies de lAlimentaciķ.
Keywords: young people, food, Catalans, Catalan Association of Food Sciences (ACCA).
Mots clau: sostenibilitat alimentāria, Pacte Verd Europeu, objectius de desenvolupament sostenible, dieta mediterrānia, estratčgies alimentāries.
Keywords: food sustainability, European Green Deal, Sustainable Development Goals, Mediterranean diet,
food strategies.
Efecte sobre la salut intestinal d'extractes obtinguts de fonts marines per a la seva potencial aplicaciķ com a ingredients en l'elaboraciķ d'aliments funcionals
Molina Olivera, Arnau
Efecte d'una intervenciķ d'estil de vida de tres anys sobre la longitud dels telōmers en participants del PREDIMED-Plus: un assaig aleatori
Fernández de la Puente Cervera, María
La iniciativa global de seguretat alimentāria (GFSI, de l'anglčs global Food Safety Initiative) fomenta la seguretat alimentāria a escala mundial
Vidal Ortega, Catherine