| 
     Portal de publicacions 
> Catàleg
							
				
					
						| 
								
									
									
									| 
											
												 Referència: 25515
											
												
										 |  |  
									| Volum: Núm. 10 : desembre 2006 Data d´edició: 2006
 ISSN (format paper): 1137-7976
 ISSN (format digital): 2013-987X
 Descripció física: 60 p. : il·l., taules, gràf. ; 30 cm
 Editorial: IEC
 
 
 |  
									|  |  
									| Altres números: |  |  
						| 
 |  
						| 
								
									|  |   | 
										
													Editorial														
														Deu anys de la revista TECA 
														Ciència														
														Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
														
														
														
														Capellas, Marta  
															
															 ; Yuste, Josep  
															
															 ; Fung, Daniel Y. C. 
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau: microbiologia alimentària, mètodes ràpids, automatització, patògens, seguretat, conservació.
														
														
														
														
														
														
														
														 
																												
														Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
														
														
														
														Folch i Montori, Imma 
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau: mètodes, detecció, OGM.
														
														
														
														
														
														
														
														 
																												
														Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
														
														
														
														Puigjaner, Joaquim  
															
															 ; Rivero, Montserrat 
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau: alimentació funcional, nutrigenòmica, nutrició personalitzada, llets infantils.
														
														
														
														
														
														
														
														 
														Consum														
														El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
														
														
														
														Nueno, José Luis 
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau: consum alimentari, innovació, oferta alimentària.
														
														
														
														
														
														
														
														 
														Tecnologia														
														La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
														
														
														
														Gavara, Rafael  
															
															 ; Català, Ramon 
															
														
														
															
														
															
														
														
														
														
														
														
														Mots clau: envasos alimentaris, plàstics per a envasos, envasos actius, envasos intel·ligents, biomaterials.
														
														
														
														
														
														
														
														 
														Control |  |  |  |