IEC Portal de publicacions


Referència: 1926
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: Any 3, núm. 3 : gener 1999
Data d´edició: 1999
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 74 p. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  
El control oficial d'aliments a Europa: el paper del fòrum FLEP
Eguileor, Iñaki
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç
Food Law Enforcement Practitioners

P. 8-11
Citació bibliogràfica Text completText complet

Alimentació del malalt hospitalitzat
Pérez-Portabella, Cleofé ; Planas, Mercè
Matèries:   Dieta per a malalts

P. 12-14
Citació bibliogràfica Text completText complet


Els organismes modificats genèticament: reflexions des de l'Administració sanitària
Mata i Albert, Eduard
Matèries:   Enginyeria genètica

P. 26-29
Citació bibliogràfica Text completText complet

Els organismes modificats genèticament: un serial?
Tauler, Rafael
Matèries:   Enginyeria genètica

P. 30-35
Citació bibliogràfica Text completText complet


Toxines cianobacterials. Part II: Factors ambientals decisius en la producció i l'estabilitat de les microcistines
Riva, M. Carme
Matèries:   Toxines

P. 43-46
Citació bibliogràfica Text completText complet

Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
Pszczola, Donald E.
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç

P. 47-49
Citació bibliogràfica Text completText complet

Trihalometans en aigües i aliments
Calderón, Josep
Matèries:   Trihalometà
Clor com a desinfectant

P. 50-52
Citació bibliogràfica Text completText complet

Tècnica NIRS: aplicació en el control de qualitat
Tomàs, Francesc Jordi ; Cruz Almeida, Gemma de la
Matèries:   Control de qualitat

P. 53-56
Citació bibliogràfica Text completText complet

El web de l'ACCA
Boronat, Ivan
Matèries:   ACCA

P. 57-58
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària