IEC Portal de publicacions


Referència: 25515
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Volum: Núm. 10 : desembre 2006
Data d´edició: 2006
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 60 p. : il·l., taules, gràf. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial


Ciència

Virus emergents
Bosch Navarro, Albert
Matèries:   Microorganismes patògens
Grip aviària
Virus
Seguretat alimentària
Mots clau: patògens emergents, influença aviària

P. 3-10
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Capellas, Marta ; Yuste, Josep ; Fung, Daniel Y. C.
Matèries:   Aliments - Microbiologia - Metodologia
Mots clau: microbiologia alimentària, mètodes ràpids, automatització, patògens, seguretat, conservació.

P. 11-16
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Folch i Montori, Imma
Matèries:   Aliments transgènics
Mots clau: mètodes, detecció, OGM.

P. 17-24
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Puigjaner, Joaquim ; Rivero, Montserrat
Matèries:   Aliments funcionals
Mots clau: alimentació funcional, nutrigenòmica, nutrició personalitzada, llets infantils.

P. 25-33
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Consum

Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006
Arranz Iglesias, Laura Isabel ; Castells Cuixart, Marta
Matèries:   Dieta mediterrània
Indústria agroalimentària
Mots clau: Alimentària, dieta mediterrània, piràmide d’aliments, propietats funcionals, salut.

P. 34-37
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
Nueno, José Luis
Matèries:   Aliments - Consum
Mots clau: consum alimentari, innovació, oferta alimentària.

P. 38-41
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Tecnologia

La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Gavara, Rafael ; Català, Ramon
Matèries:   Envasos d'aliments - Innovacions tecnològiques
Mots clau: envasos alimentaris, plàstics per a envasos, envasos actius, envasos intel·ligents, biomaterials.

P. 42-50
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Control

Napping: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
Bécue-Bertaut, Mónica ; Tomàs i Morer, Xavier ; Pagès, Jérôme ; Morand, Elisabeth
Matèries:   Vi - Anàlisi - Metodologia
Mots clau: degustació sensorial sobre estovalles, napping, vins.

P. 51-60
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.