Portal de publicacions
> Botiga
Referència: 40142
Volum: 12 : núm. 1 (maig 2010)
Data d´edició: 2010
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 40 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 23 : 2024
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Articles
Àcid esteràric i salut cardiovascular
Basulto Marset, Julio
;
Manera Bassols, Maria
;
Baladia Rodríguez, Eduard
Mots clau: Àcid esteàric, àcids grassos, àcids grassos saturats, lípids sanguinis, risc cardiovascular.
Keywords: Stearic acid, fatty acids, saturated fatty acids, plasma lipid, cardiovascular risk.
Determinació de l'a_w i del contingut d'humitat i de sal de la superfície de llonganisses mitjançant espectroscòpia NIR
Collell, Carles
;
Comaposada, Josep
Mots clau: Espectroscòpia d’infraroig proper (NIR), activitat d’aigua (asub>ω),
contingut d’aigua, sal (NaCl), carn, control de procés.
Keywords: Near infrared spectroscopy (NIR), water activity (a
ω ), moisture, salt (NaCl), meat, process control.
Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
Barco Guijarro, M. Carmen
Mots clau: Inversió, gestió, aigua, indústria alimentària.
Keywords: Investment, water, alimentary industry.
Projecte «RETRO»: els antics cereals ofereixen noves perspectives
Hajek, Beate
;
Rollert, Britta
;
Ringer, Linda
Mots clau: Espelta, Kamut®, cereals antics, agregació del gluten, detecció de càrrega de partícules.
Keywords: Einkorn, emmer, spelt, Kamut®, ancient cereals, gluten aggregation, particle charge detection.
Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn
Bauer, Friedrich
;
Honikel, Karl-Otto
Mots clau: Composició de la carn, preparats de carn, cuits, salats, nutrients.
Keywords: Composition of meat, meat preparations, cooked, salty, nutrients.
Entrevista
Museus
Viader Anàlisis, SL : col·lecció de llibres i material de laboratori
Guies