Portal de publicacions
> Botiga
Referència: 1525
Volum: 2: El sector de carn de vaquí
Data d´edició: 1994
ISSN (format paper): 1135-2108
ISSN (format digital): 2013-9772
Descripció física: 32 p. ; 23 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : Intervencions i usos actuals a la masia
(PDF) 20 : La varietat carinyena
(PDF) 19 : La varietat garnatxa negra
(PDF) 18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
(PDF) 17 : La varietat torbato, malvasia del Rosselló, trobat
(PDF) 16 : Innovacions en l'agricultura catalana en els darrers cent anys
(PDF) 15 : La varietat garnatxa blanca
(PDF) 14 : La varietat sumoll
(PDF) 13 : Les varietats manto negro, moll i callet
(PDF) 11 : La varietat trepat
(PDF) 10: Malvasia de Sitges
(PDF) 8: Les noves tecnologies en l'àmbit agrari
(PDF) 6: Enemics naturals de plagues en diferents cultius a Catalunya
(PDF) 5: Problemes moderns en l'ús del sòls : nitrats
(PDF) 4: La Catalunya agrària en l'hortizó del 2001
(PDF) 3: Els incendis forestals
(PDF) 2: El sector de carn de vaquí
(PDF) 1: Producció d'arbres i arbusts ornamentals a Catalunya. Producció, disponibilitat i aplicació de l'arbre autòcton
Presentació
Articles
La Industrialización, el comercio y el consumo de la carne de vacuno en España
Ferrer Falcón, Luis
La Posició competitiva del sistema català de producció animal després de l'acord de la Ronda Uruguai del GATT
Massot i Martí, Albert