Portal de publicacions
> Botiga
Referència: 66125
Volum: 19 : 2020
Data d´edició: 2020
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 68 p. : il·l. ; 28 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Altres
Articles
La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de
Listeria monocytogenes
Moreno-Torres Molina, Alejandra
;
Ripolles-Avila, Carolina
;
Rodríguez Jerez, José Juan
Mots clau: Listeria monocytogenes, control de
microorganismes, interpretació de resultats, estadística
descriptiva, patògens, seguretat alimentària.
Keywords: Listeria monocytogenes, microorganism
control, interpretation of results, descriptive statistics,
pathogens, food safety.
Alimentació i salut cerebral
Paré Vidal, Anna
Mots clau: alimentació, nutrició, dieta mediterrània,
ictus, memòria, Alzheimer.
Keywords: food, nutrition, Mediterranean diet, stroke,
memory, Alzheimer’s disease.
Petita història d'una gran professió: dietista-nutricionista
Cervera Ral, Pilar
Mots clau: nutrició, dietètica, titulacions, dietista-nutricionista,
associacionisme, codi deontològic.
Keywords: nutrition, dietetics, degrees, dietitian nutritionist,
association, code of ethics.
El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia
Gou Botó, Pere
;
Fartdinov Miller, Dinar
Mots clau: descongelació càrnia, tecnologia electromagnètica,
millora de procés.
Keywords: meat thawing, electromagnetic technology,
process improvement.
Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles
Lizana Blaya, Sonia
;
Guasch Pons, Antoni
Mots clau: menjadors escolars, alimentació saludable,
activitat física.
Keywords: school canteen, healthy eating, physical activity.
Premis ACCA 2019
Premis de les societats filials de l'IEC
Sabies que...
Els consumidors demanen més sostenibilitat i més seguretat a les empreses
Vidal, Catherine
Altres