IEC Portal de publicacions > Botiga


Referència: 1729
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: Any 1, núm. 1 : desembre 1997
Data d´edició: 1997
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 82 p. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  



Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Guadayol Cunill, Josep Maria
Matèries:   Aliments - Anàlisi sensorial
Aliments - Indústria i comerç

P. 22-25
Citació bibliogràfica Text completText complet

De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Portela, Antoni
Matèries:   Ventura Ferrero, Josep

P. 26-30
Citació bibliogràfica Text completText complet


Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Raventós Santamaria, Mercè ; Alonso, E.
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç
Qualitat

P. 32-43
Citació bibliogràfica Text completText complet

Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
Giese, James
Matèries:   Olis i greixos comestibles
Aliments - Indústria i comerç

P. 44-47
Citació bibliogràfica Text completText complet

Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Pedró, Josep
Matèries:   Dieta sense gluten
Malaltia celíaca

P. 48-50
Citació bibliogràfica Text completText complet

La guerra al gluten
Torralba, M.
Matèries:   Malaltia celíaca

P. 51
Citació bibliogràfica Text completText complet

Control de plagues en la indústria alimentària
Peidro i Carbonell, Carles
Matèries:   Plagues - Control
Aliments - Indústria i comerç

P. 52-56
Citació bibliogràfica Text completText complet

Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Raventós Santamaria, Mercè ; Marcos Muntal, M. Begonya
Matèries:   Olis i greixos comestibles
Aliments - Indústria i comerç

P. 57-64
Citació bibliogràfica Text completText complet



Dades de l´usuari/ària