Portal de publicacions
> Botiga
Referència: 18066
Volum: Núm. 9 : maig 2006
Data d´edició: 2006
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 54 p. : il·l. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Ciència
Tecnologia
Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària
Muñoz Moreno, Israel
Qualitat
Entrevista
Josep Arcas, president i director general de Nestlé España
Consum
Reflexió sobre les necessitats d'innovació en la predicció de l'èxit dels productes alimentaris al mercat
Raventós, Teresa
Legislació