IEC Portal de publicacions > Catàleg


Referència: 1812
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: Any 2, núm. 2 : juliol 1998
Data d´edició: 1998
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 86 p. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  
50è aniversari de "Food Technology": mirem endavant
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç

P. 5-13
Citació bibliogràfica Text completText complet

Toxines cianobacterials. Part I: origen, producció i propietats de les cianotoxines
Riva, M. Carme
Matèries:   Toxines

P. 14-20
Citació bibliogràfica Text completText complet

Els pesticides i el medi ambient
España, Francisco J. ; Palau, Roger
Matèries:   Plaguicides

P. 21-25
Citació bibliogràfica Text completText complet

Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments
Baqueró Navarro, M. Teresa ; Guadayol Cunill, Josep Maria
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç

P. 26-31
Citació bibliogràfica Text completText complet

De sobretaula amb Santiago Santiveri Margarit
Portela, Antoni
Matèries:   Santiveri Margarit, Santiago

P. 32-36
Citació bibliogràfica Text completText complet

Estudis de Màster en Química Agroalimentària a l'Institut Químic de Sarrià, de Barcelona
Matèries:   Institut Químic de Sarrià

P. 37-38
Citació bibliogràfica Text completText complet

Barcelona i la dieta mediterrània
Cervera Ral, Pilar
Matèries:   Dieta mediterrània

P. 39-43
Citació bibliogràfica Text completText complet

La conservació dels aliments
Rosell i Rius, Ramon
Matèries:   Aliments - Conservació

P. 44-61
Citació bibliogràfica Text completText complet

Plantes biotecnològiques: del taulell del laboratori al prestatge del supermercat
Wilkinson, Jack Q.
Matèries:   Aliments - Biotecnologia

P. 62-70
Citació bibliogràfica Text completText complet


Dades de l´usuari/ària