Portal de publicacions
nove...leName=
Referència: 43062
Volum: 12 : núm. 2 (desembre 2010)
Data d´edició: 2010
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 56 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 22 : desembre 2023
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 11 : setembre 2007
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
(PDF) Núm. 8 : novembre 2005
(PDF) Núm. 7 : febrer 2005
(PDF) Any 5, núm. 6 : des. 2002
(PDF) Any 4, núm. 5 : juny 2000
(PDF) Any 3, núm. 4 : setembre 1999
(PDF) Any 3, núm. 3 : gener 1999
(PDF) Any 2, núm. 2 : juliol 1998
(PDF) Any 1, núm. 1 : desembre 1997
(PDF) Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Editorial
Articles
Criteris actuals que defineixen la qualitat de l'aigua de consum humà en els seus diferents usos
Pastor, M. Cinta
Mots clau: Aigua de consumhumà,OMS, directiva europea, APPCC.
Keywords: Drinking water, WHO, European Directive, HACCP.
DOI:
10.2436/20.2005.01.40
P. 3-12
Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil = Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Miranda Alonso, Gonzalo
;
Berna Prats, Àngel
;
Mulet Pons, Antonio
Mots clau: Aliments deshidratats, emmagatzemament, SO
2 , humitat, textura.
Keywords: Dried foods, storage, SO
2 , moisture content, texture.
DOI:
10.2436/20.2505.01.41
P. 13-17
Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Vidal Zaragoza, Anna
Mots clau: Buit, peix, pressió, atmosfera modificada, temperatura controlada.
Keywords: Vacuum, fish, pressure, modified atmosphere, controlled temperature.
DOI:
10.2436/20.2505.01.43
P. 23-30
Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Segura, Ramon
Mots clau: Àcids grassos, agregació plaquetària, trombosi.
Keywords: Fatty acids, platelet agregation, thrombosis.
DOI:
10.2436/20.2505.01.44
P. 31-38
Escriptura de les magnitud i de les seves unitats
Bulbena Ortiz, Xavier
DOI:
10.2436/20.2505.01.45
P. 39-46
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Espeitx, Elena
;
Càceres, Juanjo
DOI:
10.2436/20.2505.01.46
P. 47-51
Entrevista
Museus
VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya