Editorial
Articles
Petit viatge per la terminologia de l'alimentació i la gastronomia: trenta anys de neologismes
Serra Figueras, Montserrat
Mots clau: terminologia; neologia; manlleus;
normalització; alimentació; gastronomia
Keywords: terminology; neology; loan words;
standardization; food; gastronomy
DOI:
10.2436/20.2503.01.101
|
P. 7-14
|
La estructura cognitiva de la variación terminológica : el papel de la clase conceptual en la denominación de los conceptos especializados
Fernández-Silva, Sabela
Mots clau: variació terminològica; motivació
cognitiva; prominència; classe conceptual
Keywords: term variation; cognitive motivation; salience;
concept class
Palabras clave: variación terminológica; motivación
cognitiva; prominencia; clase conceptual
DOI:
10.2436/20.2503.01.102
|
P. 15-26
|
Light Nouns and Term Creation in Basque
Zabala, Igone
Mots clau: noms lleugers; creació de termes; paratermes
Keywords: light nouns; term creation; paraterms
DOI:
10.2436/20.2503.01.103
|
P. 27-37
|
Entrevista
Dossier
Gatronomia i terminologia: Terminologia en l'àmbit de l'antropologia de l'alimentació
Ribas Serra, Joan
DOI:
10.2436/20.2503.01.105
|
P. 45-47
|
Recursos terminològics sobre gastronomia
Espai de trobada
Semblança
Isidra Maranges i Prat (1919-2012) : un estudi de la terminologia de la cuina medieval
Bàguena i Maranges, Àngela
DOI:
10.2436/20.2503.01.106
|
P. 61-64
|
[Altres]
Activitats i publicacions de la Societat Catalana de Terminologia