IEC Portal de publicacions nove...leName=


Referència: 64082
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Enllaç: ISSUU

Volum: 18 : 2019
Data d´edició: 2019
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 96 p. : il·l. col. ; 28 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial


Articles

Els inicis de l'ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat
Rivero i Urgell, Montserrat
Matèries:   Torre Boronat, M. del Carmen de la - Intervius
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Aniversaris, etc.

DOI: 10.2436/20.2005.01.80

P. 4-9
Citació bibliogràfica Text completText complet

Quaranta anys de percepció social dels aliments i l'alimentació
Mariné i Font, Abel
Matèries:   Alimentació
Percepció social
Pseudociència
Mots clau: Percepció social dels aliments, alimentació i salut, pseudociència.
Keywords: Social perception of food, diet and health, pseudoscience.

DOI: 10.2436/20.2005.01.81

P. 10-21
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

El laberint dels complements alimentaris (o alimentosos): d'on venim, on som, on anem
Garcia i Gabarra, Antoni
Matèries:   Suplements nutritius
Alimentació - Dret i legislació - Unió Europea, Països de la
Mots clau: Complement alimentari, complement alimentós, legislació de la Unió Europea, legislació espanyola, plantes, altres substàncies.
Keywords: Food supplement, European Union legislation, Spanish legislation, herbal substances, botanical substances, other substances.

DOI: 10.2436/20.2005.01.82

P. 22-31
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

El joc d'ulleres de l'APPCC
Vidal Ortega, Catherine
Matèries:   Seguretat alimentària
Mots clau: Frau, APPCC, VACCP, TACCP, seguretat alimentària, prevenció.
Keywords: Fraud, HACCP, VACCP, TACCP, food safety, prevention.

DOI: 10.2436/20.2005.01.83

P. 32-41
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Aspectes pràctics de l'alimentació de la persona amb diabetis
Ros Baró, Marta ; Arbonés Vilà, Glòria
Matèries:   Diabetis - Aspectes nutricionals
Mots clau: Diabetis, alimentació, recomanacions alimentàries, interaccions, racions d’hidrats de carboni.
Keywords: Diabetes, food, diet recommendations, interactions, carbohydrate portions.

DOI: 10.2436/20.2005.01.84

P. 42-51
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

La taula periòdica dels aliments
Mans i Teixidó, Claudi
Matèries:   Aliments - Anàlisi

DOI: 10.2436/20.2005.01.85

P. 52-55
Citació bibliogràfica Text completText complet

Ressenya del sopar "Einstein a Barcelona" de 2018
Castells Esqué, Pere
Matèries:   Einstein, Albert - Homenatges
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Activitats

DOI: 10.2436/20.2005.01.86

P. 56-58
Citació bibliogràfica Text completText complet



Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Castells Esqué, Pere
Matèries:   Cuina - Congressos
Gastronomia

DOI: 10.2436/20.2005.01.89

P. 67-69
Citació bibliogràfica Text completText complet

Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d'infantil i primària
Mans i Teixidó, Claudi
Matèries:   Alimentació - Experiments

DOI: 10.2436/20.2005.01.90

P. 70-74
Citació bibliogràfica Text completText complet


Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona
Matèries:   Segura Cardona, Ramon - Homenatges

P. 77
Citació bibliogràfica Text completText complet





Dades de l´usuari/ària