Portal de publicacions
nove...leName=
Referència: 69462
|
|
Volum: 21 : 2022
Data d´edició: 2022
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 80 p. : il·l. ; 28 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Articles
Sostenibilitat pesquera i salut humana
Minuto, Stefania
; Izquierdo, Àngel
; Lloret Fortuny, Elsa
; Bou Novensà, Ricard
; Biton-Porsmoguer, Sebastián
; Alcaide, Manuel
; Carreño, Arnau
; Demestre Alted, Montserrat
; García de Vinuesa, Alfredo
; San Molina, Joan
; Gómez, Sílvia
; Lloret, Josep
Mots clau: pesca sostenible, salut humana, seguretat alimentaria, omega-3, dieta mediterrània, ecosistemes marins.
Keywords: sustainable fishing, human health, food security, omega-3, Mediterranean diet, marine ecosystems.
DOI:
10.2436/20.2005.01.111
|
P. 4-16
|
Influència del canvi climàtic en la seguretat dels aliments. Un problema real
Rodríguez Jerez, José Juan
Mots clau: canvi climàtic, seguretat alimentària,
patògens alimentaris, virus, micotoxines, paràsits.
Keywords: climate change, food safety, food pathogens,
viruses, mycotoxins, parasites.
DOI:
10.2436/20.2005.01.112
|
P. 17-23
|
Carns vermelles i salut
Rivero i Urgell, Montserrat
; Vidal Garcia, Eulàlia
Mots clau: carns vermelles, salut, sostenibilitat,
canvi climàtic, alimentació.
Keywords: red meats, health, sustainability, climate
change, foods.
DOI:
10.2436/20.2005.01.113
|
P. 24-32
|
El menú pel canvi
Celorio Sardà, Ricard
; Montoliu Boneu, Júlia
Mots clau: sostenibilitat, salut planetària, noves generacions, emprenedoria.
Keywords: sustainability, planetary health, new generations, entrepreneurship.
DOI:
10.2436/20.2005.01.114
|
P. 33-37
|
Dones científiques
Rivero i Urgell, Montserrat
Mots clau: dones, alimentació, científiques catalanes, ACCA.
Keywords: women, food, Catalan women scientists, ACCA.
DOI:
10.2436/20.2005.01.115
|
P. 38-51
|
Cinquanta anys de Mercabarna, cinquanta anys de canvis
Ros i Sagués, Joaquim
Mots clau: oferta, concentració, demanda, canvis, producte, origen.
Keywords: supply, concentration, demand, change, products, origins.
DOI:
10.2436/20.2005.01.116
|
P. 52-59
|
Tot recordant M. del Carmen de la Torre Boronat
González Vaqué, Lluís
DOI:
10.2436/20.2005.01.117
|
P. 60-62
|
Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida
Castells Esqué, Pere
DOI:
10.2436/20.2005.01.118
|
P. 63-64
|
Sabies que...
La recerca biomèdica amb models animals ajuda a reduir el risc d'obesitat infantil
Tibau Font, Joan
La Comissió Europea ha obert una consulta pública sobre l'ús de nitrits i nitrats com a additius alimentaris
Vargas Olmo, Joan G.
[Altres]
Notícies i activitats destacades
|
|
|
|