IEC Portal de publicacions > Novetats editorials


Referència: 43062
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Volum: 12 : núm. 2 (desembre 2010)
Data d´edició: 2010
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 56 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Obra exhaurida [+]
Sumari  

Editorial


Articles

Criteris actuals que defineixen la qualitat de l'aigua de consum humà en els seus diferents usos
Pastor, M. Cinta
Matèries:   Aigua potable - Qualitat
Aigua potable - Qualitat - Dret i legislació
Mots clau: Aigua de consumhumà,OMS, directiva europea, APPCC.
Keywords: Drinking water, WHO, European Directive, HACCP.

P. 3-12
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Fruita deshidratada i envasada: influència del procés i de les condicions de conservació sobre la seua vida útil = Dried fruit and packaged: influence of process and storage conditions on the shelf life
Miranda Alonso, Gonzalo ; Berna Prats, Àngel ; Mulet Pons, Antonio
Matèries:   Fruita - Conservació
Aliments deshidratats
Mots clau: Aliments deshidratats, emmagatzemament, SO2, humitat, textura.
Keywords: Dried foods, storage, SO2, moisture content, texture.

P. 13-17
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet


Cuina al buit aplicada a la cocció dels peixos
Vidal Zaragoza, Anna
Matèries:   Peix - Embalatge
Peix - Conservació
Mots clau: Buit, peix, pressió, atmosfera modificada, temperatura controlada.
Keywords: Vacuum, fish, pressure, modified atmosphere, controlled temperature.

P. 23-30
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Àcids grassos omega-3: els àcids grassos perduts i ara retrobats?
Segura, Ramon
Matèries:   Àcids grassos omega 3
Mots clau: Àcids grassos, agregació plaquetària, trombosi.
Keywords: Fatty acids, platelet agregation, thrombosis.

P. 31-38
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Escriptura de les magnitud i de les seves unitats
Bulbena Ortiz, Xavier
Matèries:   Sistema mètric
Unitats de mesura

P. 39-46
Citació bibliogràfica Text completText complet

Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
Espeitx, Elena ; Càceres, Juanjo
Matèries:   Aliments - Catalunya - Mesures de seguretat
Immigrants - Alimentació - Catalunya

P. 47-51
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Entrevista


Museus

VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

P. 55-56
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.