Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 52643
Volum: 14 : núm. 1 (2014)
Data d´edició: 2014
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 44 p. : il·l. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
Editorial
Monografia
Els Radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salud de l'individu
Segura, Ramon
Mots clau: espècies reactives d'oxigen, radicals lliures, oxidació, prooxidants, antioxidants.
Keywords: reactive oxygen species, free radicals, oxidation, prooxidants, antioxidants.
Article
Les Noves actituds dels consumidors : una visió general de la producció ecològica
Falguera, Víctor
;
Aliguer i Gallart, Núria
;
Falguera Pascual, Mercè
Mots clau: consum alimentari, producció ecològica, recessió econòmica, població rural.
Keywords: food consumption, ecological farming, economic recession, rural population.
Orígens d'una empresa alimentària
Actualitat
Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys