Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 52643
|
|
Volum: 14 : núm. 1 (2014)
Data d´edició: 2014
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 44 p. : il·l. ; 30 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Monografia
Els Radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salud de l'individu
Segura, Ramon
Mots clau: espècies reactives d'oxigen, radicals lliures, oxidació, prooxidants, antioxidants.
Keywords: reactive oxygen species, free radicals, oxidation, prooxidants, antioxidants.
DOI:
10.2436/20.2005.01.59
|
P. 3-33
|
Article
Les Noves actituds dels consumidors : una visió general de la producció ecològica
Falguera, Víctor
; Aliguer i Gallart, Núria
; Falguera Pascual, Mercè
Mots clau: consum alimentari, producció ecològica, recessió econòmica, població rural.
Keywords: food consumption, ecological farming, economic recession, rural population.
DOI:
10.2436/20.2005.01.60
|
P. 34-38
|
Orígens d'una empresa alimentària
Daniel Carasso (Danone)
Mateos, Antoni
DOI:
10.2436/20.2005.01.61
|
P. 39-42
|
Actualitat
Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys
|
|
|
|