IEC Portal de publicacions > Novetats editorials


Referència: 52643
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Enllaç: ISSUU
Volum: 14 : núm. 1 (2014)
Data d´edició: 2014
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 44 p. : il·l. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Obra exhaurida [+]
Sumari  

Editorial

Els Radicals lliures
Matèries:   Radicals lliures (Química)

P. 2
Citació bibliogràfica Text completText complet

Monografia

Els Radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salud de l'individu
Segura, Ramon
Matèries:   Radicals lliures (Química)
Antioxidants
Oxidació
Mots clau: espècies reactives d'oxigen, radicals lliures, oxidació, prooxidants, antioxidants.
Keywords: reactive oxygen species, free radicals, oxidation, prooxidants, antioxidants.

P. 3-33
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Article

Les Noves actituds dels consumidors : una visió general de la producció ecològica
Falguera, Víctor ; Aliguer i Gallart, Núria ; Falguera Pascual, Mercè
Matèries:   Agricultura biològica
Aliments - Consum
Mots clau: consum alimentari, producció ecològica, recessió econòmica, població rural.
Keywords: food consumption, ecological farming, economic recession, rural population.

P. 34-38
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Orígens d'una empresa alimentària


Actualitat

Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys
Matèries:   Oliver-Rodés, Benet
Aigües minerals - Catalunya
Aigua - Anàlisi

P. 43-44
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.