Portal de publicacions
> Novetats editorials
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes científiques
Edicions
en línia
Botiga
Novetats editorials
Referència:
1636
Ajuda
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Presentació
|
Normes de presentació d'originals
Volum:
Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Data d´edició:
1996
ISSN (format digital):
2013-987X
Descripció física:
78 p. ; 30 cm
Editorial:
IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
9,10 €
Sumari
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
Gilbert, John
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç - Control
P. 6-10
Citació bibliogràfica
Text complet
Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Rivera Aranda, Josep
;
Alert i Puig, Josep
;
Guadayol Cunill, Josep Maria
;
Caixach Gamisans, Josep
Matèries:
Oli d'alfàbrega
Aliments - Indústria i comerç
P. 11-14
Citació bibliogràfica
Text complet
Nutrición y cáncer: prevenir para no curar
López Soriano, Francisco Javier
;
Argilés Huguet, Josep Maria
Matèries:
Càncer - Dietoteràpia
P. 15-32
Citació bibliogràfica
Text complet
Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Lloveras i Vallès, Gonçal
Matèries:
Nutrició
P. 33-34
Citació bibliogràfica
Text complet
Sal yodada, sal de vida
Escobar del Rey, Francisco
Matèries:
Sal en l'organisme
P. 35-36
Citació bibliogràfica
Text complet
Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Guamis López, Buenaventura
Matèries:
Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
P. 37-41
Citació bibliogràfica
Text complet
La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Durall i Aulet, Bonaventura
Matèries:
Regalèssia
P. 42-43
Citació bibliogràfica
Text complet
L'entorn agroalimentari a Catalunya
Clotet i Ballús, Ramon
;
Colomer i Xena, Yvonne
Matèries:
Indústria agroalimentària
P. 44-58
Citació bibliogràfica
Text complet
Dia mundial de l'alimentació 1996
Cervera Ral, Pilar
Matèries:
Nutrició
Alimentació
P. 59-60
Citació bibliogràfica
Text complet
Cargol treu banya
Contijoch, Agustí
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç
P. 61-62
Citació bibliogràfica
Text complet
Certificació d'empresa ISO 9000
Boix i Iglesias, Salvador
Matèries:
Normes ISO 9000
Control de qualitat - Normes
P. 63-65
Citació bibliogràfica
Text complet
De sobretaula amb Mercè Centrich
Portela, Antoni
P. 66-70
Citació bibliogràfica
Text complet
Els professionals a la indústria alimentària
Raventós Santamaria, Mercè
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç
P. 71-73
Citació bibliogràfica
Text complet
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària
Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.