Portal de publicacions
> Novetats editorials
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes científiques
Edicions
en línia
Botiga
Novetats editorials
Referència:
1729
Ajuda
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Presentació
|
Normes de presentació d'originals
Volum:
Any 1, núm. 1 : desembre 1997
Data d´edició:
1997
ISSN (format paper):
1137-7976
ISSN (format digital):
2013-987X
Descripció física:
82 p. ; 30 cm
Editorial:
IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
9,10 €
Sumari
Els additius inútils
Xalabarder, Robert
Matèries:
Additius alimentaris
P. 5-6
Citació bibliogràfica
Text complet
OMG, i això què és?
Tauler, Rafael
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç
Enginyeria genètica
P. 7-13
Citació bibliogràfica
Text complet
Cercant on cercar
Portela, Antoni
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç
Teledocumentació
Internet
P. 14-21
Citació bibliogràfica
Text complet
Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Guadayol Cunill, Josep Maria
Matèries:
Aliments - Anàlisi sensorial
Aliments - Indústria i comerç
P. 22-25
Citació bibliogràfica
Text complet
De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Portela, Antoni
Matèries:
Ventura Ferrero, Josep
P. 26-30
Citació bibliogràfica
Text complet
Qualmed, un respir a Internet
Carreras, Miquel
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç
Qualitat
P. 31
Citació bibliogràfica
Text complet
Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Raventós Santamaria, Mercè
;
Alonso, E.
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç
Qualitat
P. 32-43
Citació bibliogràfica
Text complet
Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
Giese, James
Matèries:
Olis i greixos comestibles
Aliments - Indústria i comerç
P. 44-47
Citació bibliogràfica
Text complet
Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Pedró, Josep
Matèries:
Dieta sense gluten
Malaltia celíaca
P. 48-50
Citació bibliogràfica
Text complet
La guerra al gluten
Torralba, M.
Matèries:
Malaltia celíaca
P. 51
Citació bibliogràfica
Text complet
Control de plagues en la indústria alimentària
Peidro i Carbonell, Carles
Matèries:
Plagues - Control
Aliments - Indústria i comerç
P. 52-56
Citació bibliogràfica
Text complet
Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Raventós Santamaria, Mercè
;
Marcos Muntal, M. Begonya
Matèries:
Olis i greixos comestibles
Aliments - Indústria i comerç
P. 57-64
Citació bibliogràfica
Text complet
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Martín Belloso, Olga
;
Barbosa Cánovas, Gustavo V.
Matèries:
Conservació per pulsacions tèrmiques
Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
P. 65-71
Citació bibliogràfica
Text complet
Les patents de tecnologia dels aliments
Oficina Española de Patentes y Marcas
Matèries:
Aliments - Indústria i comerç - Patents
P. 72-76
Citació bibliogràfica
Text complet
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària
Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.