Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 25515
|
|
Volum: Núm. 10 : desembre 2006
Data d´edició: 2006
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 60 p. : il·l., taules, gràf. ; 30 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Deu anys de la revista TECA
Ciència
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Capellas, Marta
; Yuste, Josep
; Fung, Daniel Y. C.
Mots clau: microbiologia alimentària, mètodes ràpids, automatització, patògens, seguretat, conservació.
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Folch i Montori, Imma
Mots clau: mètodes, detecció, OGM.
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Puigjaner, Joaquim
; Rivero, Montserrat
Mots clau: alimentació funcional, nutrigenòmica, nutrició personalitzada, llets infantils.
Consum
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
Nueno, José Luis
Mots clau: consum alimentari, innovació, oferta alimentària.
Tecnologia
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Gavara, Rafael
; Català, Ramon
Mots clau: envasos alimentaris, plàstics per a envasos, envasos actius, envasos intel·ligents, biomaterials.
Control
|
|
|
|