Portal de publicacions
> Novetats editorials
Referència: 25515
Volum: Núm. 10 : desembre 2006
Data d´edició: 2006
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 60 p. : il·l., taules, gràf. ; 30 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : 2022
(PDF) 20 : 2021
(PDF) 19 : 2020
(PDF) 18 : 2019
(PDF) 17 : 2018
(PDF) 16 : 2016
(PDF) 15 : 2015
(PDF) 14 : Número 2 (2014)
(PDF) 14 : núm. 1 (2014)
(PDF) 13 : núm. 2 (desembre 2011)
(PDF) 13 : núm. 1 (juny 2011)
(PDF) 12 : núm. 2 (desembre 2010)
(PDF) 12 : núm. 1 (maig 2010)
(PDF) 11 : núm. 2 (desembre 2009)
(PDF) 11 : núm. 1 (juliol 2009)
(PDF) Núm. 13 : desembre 2008
(PDF) Núm. 12 : maig 2008
(PDF) Núm. 10 : desembre 2006
(PDF) Núm. 9 : maig 2006
Editorial
Deu anys de la revista
TECA
Ciència
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària : actualitat, perspectives i reptes
Capellas, Marta
;
Yuste, Josep
;
Fung, Daniel Y. C.
Mots clau: microbiologia alimentària, mètodes ràpids, automatització, patògens, seguretat, conservació.
Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats
Folch i Montori, Imma
Mots clau: mètodes, detecció, OGM.
Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Puigjaner, Joaquim
;
Rivero, Montserrat
Mots clau: alimentació funcional, nutrigenòmica, nutrició personalitzada, llets infantils.
Consum
El Consumidor i la innovació alimentària: noves necessitats, nous productes i nous públics objectiu
Nueno, José Luis
Mots clau: consum alimentari, innovació, oferta alimentària.
Tecnologia
La Innovació tecnològica en els envasos alimentaris
Gavara, Rafael
;
Català, Ramon
Mots clau: envasos alimentaris, plàstics per a envasos, envasos actius, envasos intel·ligents, biomaterials.
Control