IEC Portal de publicacions > Novetats editorials


Referència: 25515
TECA : tecnologia i ciŔncia dels aliments



Volum: N˙m. 10 : desembre 2006
Data d┤edició: 2006
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 60 p. : ilĚl., taules, grÓf. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres n˙meros:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial


CiŔncia

Virus emergents
Bosch Navarro, Albert
Matèries:   Microorganismes pat˛gens
Grip aviÓria
Virus
Seguretat alimentÓria
Mots clau: pat˛gens emergents, influenša aviÓria

P. 3-10
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

MŔtodes rÓpids i automatitzaciˇ en microbiologia alimentÓria : actualitat, perspectives i reptes
Capellas, Marta ; Yuste, Josep ; Fung, Daniel Y. C.
Matèries:   Aliments - Microbiologia - Metodologia
Mots clau: microbiologia alimentÓria, mŔtodes rÓpids, automatitzaciˇ, pat˛gens, seguretat, conservaciˇ.

P. 11-16
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Mecanismes de detecciˇ d'organismes genŔticament modificats
Folch i Montori, Imma
Matèries:   Aliments transgŔnics
Mots clau: mŔtodes, detecciˇ, OGM.

P. 17-24
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Aliments funcionals: cap a una dieta personalitzada
Puigjaner, Joaquim ; Rivero, Montserrat
Matèries:   Aliments funcionals
Mots clau: alimentaciˇ funcional, nutrigen˛mica, nutriciˇ personalitzada, llets infantils.

P. 25-33
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Consum

TendŔncies en l'alimentaciˇ : AlimentÓria 2006
Arranz Iglesias, Laura Isabel ; Castells Cuixart, Marta
Matèries:   Dieta mediterrÓnia
Ind˙stria agroalimentÓria
Mots clau: AlimentÓria, dieta mediterrÓnia, pirÓmide dĺaliments, propietats funcionals, salut.

P. 34-37
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

El Consumidor i la innovaciˇ alimentÓria: noves necessitats, nous productes i nous p˙blics objectiu
Nueno, JosÚ Luis
Matèries:   Aliments - Consum
Mots clau: consum alimentari, innovaciˇ, oferta alimentÓria.

P. 38-41
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Tecnologia

La Innovaciˇ tecnol˛gica en els envasos alimentaris
Gavara, Rafael ; CatalÓ, Ramon
Matèries:   Envasos d'aliments - Innovacions tecnol˛giques
Mots clau: envasos alimentaris, plÓstics per a envasos, envasos actius, envasos intelĚligents, biomaterials.

P. 42-50
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Control

Napping: una metodologia per a l'avaluaciˇ sensorial de vins : aplicaciˇ a l'estudi de vins catalans i xilens
BÚcue-Bertaut, Mˇnica ; TomÓs i Morer, Xavier ; PagŔs, JÚr˘me ; Morand, Elisabeth
Matèries:   Vi - AnÓlisi - Metodologia
Mots clau: degustaciˇ sensorial sobre estovalles, napping, vins.

P. 51-60
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Dades de l┤usuari/Ória

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versiˇ 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzÚssiu incorrectament alguna de les pÓgines del portal.