Portal de publicacions
null
Referència: 53883
Volum: 17 : La varietat torbato, malvasia del Rosselló, trobat
Data d´edició: 2014
ISSN (format paper): 1135-2108
ISSN (format digital): 2013-9772
Descripció física: 63 p. : il·l. ; 23 cm
Editorial: IEC
Altres números:
(PDF) 21 : Intervencions i usos actuals a la masia
(PDF) 20 : La varietat carinyena
(PDF) 19 : La varietat garnatxa negra
(PDF) 18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
(PDF) 17 : La varietat torbato, malvasia del Rosselló, trobat
(PDF) 16 : Innovacions en l'agricultura catalana en els darrers cent anys
(PDF) 15 : La varietat garnatxa blanca
(PDF) 14 : La varietat sumoll
(PDF) 13 : Les varietats manto negro, moll i callet
(PDF) 12 : Introducció als boscos de la Mediterrània : situació actual i perspectives
(PDF) 11 : La varietat trepat
(PDF) 10: Malvasia de Sitges
(PDF) 9: La varietat picapoll
(PDF) 8: Les noves tecnologies en l'àmbit agrari
(PDF) 7: Sòls contaminats
(PDF) 6: Enemics naturals de plagues en diferents cultius a Catalunya
(PDF) 5: Problemes moderns en l'ús del sòls : nitrats
(PDF) 4: La Catalunya agrària en l'hortizó del 2001
(PDF) 3: Els incendis forestals
(PDF) 2: El sector de carn de vaquí
(PDF) 1: Producció d'arbres i arbusts ornamentals a Catalunya. Producció, disponibilitat i aplicació de l'arbre autòcton
El Trobat,
torbato o malvasia del Rosselló, visió històrica als territoris de parla catalana
Puiggròs i Jové, Josep Maria
Palabras clave: trobat, torbato, malvasía del Rosellón, Alguer, historia.
La Viticoltura in Sardegna: cenni storici ed evoluzione attuale
Peretto, Renzo
Mots clau: Sardenya, nurag, fil·loxera, DOC Alghero, torbato.
Palabras clave: Cerdeña, nuraga, filoxera, DOC Alghero, torbato.
Il Torbato in Sardegna
Biscaro, Stefano
Mots clau: torbato, Alguer, Sella & Mosca.
Palabras clave: torbato, Alguer, Sella & Mosca.
Il Torbato e la sua vinificazione in Sardegna
Pinna, Giovanni
Mots clau: torbato, Alguer, vinificació, maduració tardana, Sella & Mosca.
Palabras clave: torbato, Alguer, vinificación, maduración tardía, Sella & Mosca.
Alguns apunts sobre la malvasia al Rosselló
Planes, Llorenç
Mots clau: tourbat, malvasia del Rosselló, vi dolç natural.
Palabras clave: tourbat, malvasía del Rosellón, vino dulce natural.
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat del trobat
Domingo i Gustems, Carme
;
Giralt i Vidal, Lluís
;
Puig i Pujol, Anna
Mots clau: trobat, tourbat, patrimoni vitícola, marcador molecular, descriptor ampelogràfic.
Palabras clave: trobat, tourbat, patrimonio vitícola, marcador molecular, descriptor ampelográfico.