Portal de publicacions
null
Referència: 29720
|
|
Volum: Núm. 11 : setembre 2007
Data d´edició: 2007
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 44 p. : il·l., taules, gràf. ; 30 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Tecnologia
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Monfort, Josep M.
Mots clau: tecnologia alimentària, conservació d’aliments, tractaments lleugers.
DOI:
10.2436/20.2005.01.1
|
P. 3-7
|
Ciència
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Puchal Mas, Francesc
Mots clau: pinsos, nutrició animal.
DOI:
10.2436/20.2005.01.2
|
P. 8-14
|
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
Mots clau: aqüicultura, alimentació sostenible.
DOI:
10.2436/20.2005.01.3
|
P. 15-20
|
Recerca
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Duran, Pere
; Esteve-Garcia, Enric
Mots clau: porc, greix, àcids grassos, digestibilitat.
DOI:
10.2436/20.2005.01.4
|
P. 21-25
|
Consum
Immigració i pràctiques alimentàries
Contreras Hernández, Jesús
Mots clau: immigració, elements culturals, perfils alimentaris.
DOI:
10.2436/20.2005.01.5
|
P. 26-34
|
Institucions
La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Clotet i Ballús, Ramon
Mots clau: Fundació Triptolemos.
Entrevista
Altres
Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
|
|
|
|