IEC Portal de publicacions null


Referència: 37822
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: 11 : núm. 1 (juliol 2009)
Data d´edició: 2009
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 40 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Editorial

[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació. Redacció
Matèries:   Alimentació - Revistes

P. 2
Citació bibliogràfica Text completText complet

Tecnologia

Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Montesinos Seguí, Emili ; Trias, Rosalia ; Bañeras, Lluís ; Francés, Jesús ; Cabrefiga, Jordi ; Bonaterra i Carreras, Anna ; Badosa, Esther
Matèries:   Productes vegetals - Microbiologia
Productes vegetals - Conservació
Mots clau: bioconservadors, bactericides, bacteris làctics.
Keywords: biopreservatives, food-borne pathogens, bacteriocins, lactic acid bacteria.

P. 3-9
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Ramón Vidal, Daniel
Matèries:   Aliments - Biotecnologia
Aliments transgènics
Nutrició - Aspectes genètics
Mots clau: biotecnologia, transgènics, nutrigènica, nutrigenòmica.
Keywords: biotechnology, genetically modified organisms, nutrigenetics, nutrigenomics.

P. 10-12
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Ciència

Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Fielder, Richard
Matèries:   Al·lèrgia alimentària - Prevenció
Seguretat alimentària
Mots clau: al·lèrgies alimentàries, al·lergen, control, kits.
Keywords: food allergy, allergy, control, kits.

P. 13-15
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Sánchez Bonastre, Armand
Matèries:   Reacció en cadena de la polimerasa
Mots clau: PCR, diagnosimolecular, amplificació enzimàtica.
Keywords: PCR, molecular diagnostics, enzymatic amplification.

P. 16-19
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques
Rodríguez González, María ; Fuente Canet, Aroa de la ; Arosemena Angulo, Leonardo ; Adelantado Faura, Carles ; Calvo Torras, M. Àngels
Matèries:   Colorants en els aliments
Pinsos - Microbiologia
Mots clau: colorants alimentaris, pinsos per a animals de companyia, soques fúngiques.
Keywords: food colourings, pet food, mould strains.

P. 20-22
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

El Cultiu dels transgènics a Catalunya
Serret i Aleu, Meritxell
Matèries:   Plantes transgèniques - Catalunya

P. 23-25
Citació bibliogràfica Text completText complet

Congressos

VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Yuste, Josep
Matèries:   Aliments - Microbiologia - Congressos

P. 26-28
Citació bibliogràfica Text completText complet

V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Raventós Santamaria, Mercè
Matèries:   Tecnologia dels aliments - Congressos
Seguretat alimentària - Congressos

P. 29-30
Citació bibliogràfica Text completText complet

3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
Pastor, M. Cinta
Matèries:   Aigua en l'agricultura - Congressos

P. 31-32
Citació bibliogràfica Text completText complet

Entrevista

Francesc Puchal i Mas
Matèries:   Puchal i Mas, Francesc - Intervius

P. 33-37
Citació bibliogràfica Text completText complet

Museus

El Museu de la Xocolata de Barcelona
Matèries:   Xocolata - Museus

P. 38-40
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària