Portal de publicacions
null
Referència: 37822
|
|
Volum: 11 : núm. 1 (juliol 2009)
Data d´edició: 2009
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 40 p. : il·l. col. ; 30 cm
Editorial: IEC
|
|
Altres números:
|
|
|
|
|
Editorial
Tecnologia
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
Montesinos Seguí, Emili
; Trias, Rosalia
; Bañeras, Lluís
; Francés, Jesús
; Cabrefiga, Jordi
; Bonaterra i Carreras, Anna
; Badosa, Esther
Mots clau: bioconservadors, bactericides, bacteris làctics.
Keywords: biopreservatives, food-borne pathogens, bacteriocins, lactic acid bacteria.
Transgénicos, nutrigenética y nutrigenómica en alimentación
Ramón Vidal, Daniel
Mots clau: biotecnologia, transgènics, nutrigènica, nutrigenòmica.
Keywords: biotechnology, genetically modified organisms, nutrigenetics, nutrigenomics.
Ciència
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
Fielder, Richard
Mots clau: al·lèrgies alimentàries, al·lergen, control, kits.
Keywords: food allergy, allergy, control, kits.
La Reacció en cadena de la polimerasa (PCR)
Sánchez Bonastre, Armand
Mots clau: PCR, diagnosimolecular, amplificació enzimàtica.
Keywords: PCR, molecular diagnostics, enzymatic amplification.
Congressos
VII Workshop sobre «Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària»
Yuste, Josep
V Congrés Nacional d'Enginyeria d'Aliments i II Congrés Iberoamericà de Seguretat Alimentària (CESIA-CIBSA08)
Raventós Santamaria, Mercè
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l'H^2O»: usos i eficiència
Pastor, M. Cinta
Entrevista
Museus
El Museu de la Xocolata de Barcelona
|
|
|
|