IEC Portal de publicacions r


Referència: 1636
TECA : tecnologia i ciència dels aliments



Volum: Any 1, núm. 0 : desembre 1996
Data d´edició: 1996
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 78 p. ; 30 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  
Perspectives de futur dels laboratoris de control d'aliments
Gilbert, John
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç - Control

P. 6-10
Citació bibliogràfica Text completText complet

Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte
Rivera Aranda, Josep ; Alert i Puig, Josep ; Guadayol Cunill, Josep Maria ; Caixach Gamisans, Josep
Matèries:   Oli d'alfàbrega
Aliments - Indústria i comerç

P. 11-14
Citació bibliogràfica Text completText complet


Consideracions sobre l'alimentació a casa nostra
Lloveras i Vallès, Gonçal
Matèries:   Nutrició

P. 33-34
Citació bibliogràfica Text completText complet


Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
Guamis López, Buenaventura
Matèries:   Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç

P. 37-41
Citació bibliogràfica Text completText complet

La regalèssia (Glycyrrhiza Glabra L.)
Durall i Aulet, Bonaventura
Matèries:   Regalèssia

P. 42-43
Citació bibliogràfica Text completText complet


Dia mundial de l'alimentació 1996
Cervera Ral, Pilar
Matèries:   Nutrició
Alimentació

P. 59-60
Citació bibliogràfica Text completText complet



De sobretaula amb Mercè Centrich
Portela, Antoni

P. 66-70
Citació bibliogràfica Text completText complet

Els professionals a la indústria alimentària
Raventós Santamaria, Mercè
Matèries:   Aliments - Indústria i comerç

P. 71-73
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària