IEC Portal de publicacions > Revistes i butlletins


Referència: 66125
TECA : tecnologia i ciència dels aliments




Volum: 19 : 2020
Data d´edició: 2020
ISSN (format paper): 1137-7976
ISSN (format digital): 2013-987X
Descripció física: 68 p. : il·l. ; 28 cm
Editorial: IEC

Altres números:

Afegir a la cistella
  9,10 €  
Sumari  

Altres



Articles

La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de Listeria monocytogenes
Moreno-Torres Molina, Alejandra ; Ripolles-Avila, Carolina ; Rodríguez Jerez, José Juan
Matèries:   Microorganismes patògens
Seguretat alimentària
Alimentació - Estadístiques
Mots clau: Listeria monocytogenes, control de microorganismes, interpretació de resultats, estadística descriptiva, patògens, seguretat alimentària.
Keywords: Listeria monocytogenes, microorganism control, interpretation of results, descriptive statistics, pathogens, food safety.

DOI: 10.2436/20.2005.01.092

P. 10-19
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Alimentació i salut cerebral
Paré Vidal, Anna
Matèries:   Ictus - Aspectes nutricionals
Alzheimer - Aspectes nutricionals
Nutrició
Hàbits alimentaris
Mots clau: alimentació, nutrició, dieta mediterrània, ictus, memòria, Alzheimer.
Keywords: food, nutrition, Mediterranean diet, stroke, memory, Alzheimer’s disease.

DOI: 10.2436/20.2005.01.093

P. 20-25
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Petita història d'una gran professió: dietista-nutricionista
Cervera Ral, Pilar
Matèries:   Dietistes
Nutricionistes
Mots clau: nutrició, dietètica, titulacions, dietista-nutricionista, associacionisme, codi deontològic.
Keywords: nutrition, dietetics, degrees, dietitian nutritionist, association, code of ethics.

DOI: 10.2436/20.2005.01.094

P. 26-37
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia
Gou Botó, Pere ; Fartdinov Miller, Dinar
Matèries:   Aliments congelats
Indústria agroalimentària
Mots clau: descongelació càrnia, tecnologia electromagnètica, millora de procés.
Keywords: meat thawing, electromagnetic technology, process improvement.

DOI: 10.2436/20.2005.01.095

P. 38-41
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet


Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles
Lizana Blaya, Sonia ; Guasch Pons, Antoni
Matèries:   Escolars - Alimentació
Fundació Ametller Origen
Mots clau: menjadors escolars, alimentació saludable, activitat física.
Keywords: school canteen, healthy eating, physical activity.

DOI: 10.2436/20.2005.01.097

P. 48-53
Citació bibliogràfica Resum Abstract Text completText complet

Premis ACCA 2019

Premis de les societats filials de l'IEC
Matèries:   Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació - Premis

P. 54
Citació bibliogràfica Text completText complet

Sabies que...

Aliments a la tomba de Tutankamon
Castells Esqué, Pere

P. 55
Citació bibliogràfica Text completText complet

La caseïna, un producte interessant per a dietes líquides
Chifré i Petit, Ricard

P. 55
Citació bibliogràfica Text completText complet

Els consumidors demanen més sostenibilitat i més seguretat a les empreses
Vidal, Catherine

P. 55
Citació bibliogràfica Text completText complet

Altres

Benvolguts nous socis i noves sòcies
Rivero i Urgell, Montserrat

P. 56-57
Citació bibliogràfica Text completText complet




Publicar a TECA

P. 67-68
Citació bibliogràfica Text completText complet

Dades de l´usuari/ària