Portal de publicacions
nove...leName=
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
1
(
1
registres en total)
Qualitat microbiològica dels productes vegetals frescos mínimament processats i desenvolupament de tecnologies de bioconservació mitjançant bacteris de l'àcid làctic
-- Article --
Autor/a:
Montesinos Seguí, Emili
;
Trias, Rosalia
;
Bañeras, Lluís
;
Francés, Jesús
;
Cabrefiga, Jordi
;
Bonaterra i Carreras, Anna
;
Badosa, Esther
Matèria:
Productes vegetals - Microbiologia
Productes vegetals - Conservació
Publicació:
TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària