IEC Portal de publicacions revistes_cientifiques⊂ModuleName=

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 3 (3 registres en total)

El Mató al Lluçanès als inicis del segle XX : justificacions tecnològiques de la seva elaboració
-- Article --
 Autor/a: Ponsati, Dolors ; Clotet i Ballús, Ramon ; Mestres, Josep
 Matèria:   Mató (Formatge)
Formatge - Indústria i comerç - Lluçanès - S. XX
 Publicació: Actes de la VII Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica : Barcelona, 14, 15, 16 i 17 de novembre de 2002 / coordinació: Josep Batlló Ortiz, Pasqual Bernat López, Roser Puig Aguilar
Veure fitxa
Fitxa completa

El Mató al Lluçanès als inicis del segle XX: justificacions tecnològiques de la seva elaboració
-- Article --
 Autor/a: Ponsati, Dolors ; Clotet i Ballús, Ramon ; Mestres, Josep
 Matèria:   Mató - Indústria i comerç - Lluçanès
 Publicació: Actes de la VI Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica : Vic, 27, 28 i 29 d'octubre de 2000 / coordinació Josep Batlló Ortiz , Pere de la Fuente Collell, Roser Puig Aguilar
Veure fitxa
Fitxa completa

La problemàtica dels formatges de xerigot a Catalunya: brossat, mató, recuit
-- Article --
 Autor/a: Ponsati, Dolors ; Clotet i Ballús, Ramon ; Mestres, Josep
 Matèria:   Formatge - Lluçanès
 Publicació: Quaderns agraris
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària