Portal de publicacions
revistes_cientifiques⊂ModuleName=
Catàleg
Col·leccions bibliogràfiques
Revistes i butlletins
Obres
destacades
Botiga
Novetats editorials
Cerca
Cerca avançada
Títol
Autor/a
Col·lecció
Matèria
Any d'edició
ISBN
Entitat responsable
Tipus de publicació
Monografies
Publicacions periòdiques
Articles
Cerca exhaustiva
Ajuda
Resultat de la cerca
Registres
1
a
3
(
3
registres en total)
El Mató al Lluçanès als inicis del segle XX : justificacions tecnològiques de la seva elaboració
-- Article --
Autor/a:
Ponsati, Dolors
;
Clotet i Ballús, Ramon
;
Mestres, Josep
Matèria:
Mató (Formatge)
Formatge - Indústria i comerç - Lluçanès - S. XX
Publicació:
Actes de la VII Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica : Barcelona, 14, 15, 16 i 17 de novembre de 2002 / coordinació: Josep Batlló Ortiz, Pasqual Bernat López, Roser Puig Aguilar
Fitxa completa
El Mató al Lluçanès als inicis del segle XX: justificacions tecnològiques de la seva elaboració
-- Article --
Autor/a:
Ponsati, Dolors
;
Clotet i Ballús, Ramon
;
Mestres, Josep
Matèria:
Mató - Indústria i comerç - Lluçanès
Publicació:
Actes de la VI Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica : Vic, 27, 28 i 29 d'octubre de 2000 / coordinació Josep Batlló Ortiz , Pere de la Fuente Collell, Roser Puig Aguilar
Fitxa completa
La problemàtica dels formatges de xerigot a Catalunya: brossat, mató, recuit
-- Article --
Autor/a:
Ponsati, Dolors
;
Clotet i Ballús, Ramon
;
Mestres, Josep
Matèria:
Formatge - Lluçanès
Publicació:
Quaderns agraris
Fitxa completa
Pàgina
1
de
1
Primera
Anterior
Anar a la pàgina:
Següent
Última
Consultes i
suggeriments
Informació per
als distribuïdors
Dades de l´usuari/ària
Adreça electrònica
Contrasenya
Alta d´usuari/ària