IEC Portal de publicacions revistes_cientifiques⊂ModuleName=

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 7 (7 registres en total)

Alimentació i gastronomia al diccionari normatiu
-- Article --
 Autor/a: Lorente Casafont, Mercè ; Romaní i Olivé, Joan-Maria
 Matèria:   Alimentació - Terminologia
Gastronomia - Terminologia
 Publicació: Terminàlia
Veure fitxa
Fitxa completa

Ciència i tecnologia dels aliments al començament del segle XXI : 14 de desembre de 2005
-- Article --
 Autor/a: Obiols i Salvat, Josep
 Matèria:   Envasos d'aliments
Pinsos
Aliments - Conservació
Aliments funcionals
Aqüicultura
Consumidors - Conducta
Virus
Immigrants - Catalunya - Alimentació
Alimentació - Terminologia
 Publicació: Butlletí ACCA
Veure fitxa
Fitxa completa

«En valencià està més bo». La terminologia al servei de la llengua
-- Article --
 Autor/a: Cerdà Sanchis, Immaculada
 Matèria:   València. Diputació. Unitat de Normalització Lingüística
Alimentació - Terminologia
Valencià - Ús
 Publicació: Terminologia per normalitzar la llengua [Recurs electrònic] / Mireia Trias i Freixa (curadora)
 Col·lecció: Memòries de la Societat Catalana de Terminologia ; 10
Veure fitxa
Fitxa completa

Gatronomia i terminologia: Terminologia en l'àmbit de l'antropologia de l'alimentació
-- Article --
 Autor/a: Ribas Serra, Joan
 Matèria:   Antropologia de l'alimentació - Terminologia
 Publicació: Terminàlia
Veure fitxa
Fitxa completa

Petit viatge per la terminologia de l'alimentació i la gastronomia: trenta anys de neologismes
-- Article --
 Autor/a: Serra Figueras, Montserrat
 Matèria:   Alimentació - Terminologia
Català - Manlleus
 Publicació: Terminàlia
Veure fitxa
Fitxa completa

Presentació del Glossari de sabors del món. Una eina de dinamització lingüística
-- Article --
 Autor/a: Sans Massó, Alexandra
 Matèria:   Alimentació - Terminologia
 Publicació: Terminologia per normalitzar la llengua [Recurs electrònic] / Mireia Trias i Freixa (curadora)
 Col·lecció: Memòries de la Societat Catalana de Terminologia ; 10
Veure fitxa
Fitxa completa

Química alimentària: ciència versus cultura
-- Article --
 Autor/a: Alfonso Canicio, Josep ; Castells Esqué, Pere ; Mans i Teixidó, Claudi ; Martín Belloso, Olga ; Obiols i Salvat, Josep
 Matèria:   Alimentació - S. XXI - Congressos
Alimentació - Terminologia
Gastronomia
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària